Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (3.35 secunde)
Asa cum pianistul asterne iubire in muzica lui, precum un pictor imbratiseaza cu atata dor culorile ce dau contur siluetelor sale, la fel cum credinciosul pune atata iubire in rugaciunile rostite cu atata patos, tot asa trebuie sa procedam si noi.
Scrieti o scrisoare unei persoane sau unor oameni de care va va fi dor in ziua de Craciun si spuneti-le ce veti face in aceasta perioada.
Zilele ei sunt stralucitoare si pline de incantare, dar noptile suntuneori intunecate si pline de dor. Totusi, cand visele ei inabusite se transforma in cenusa, tocmai cand crezi ca flacara din ea se stinge, ea se va ridica dintr-un salt si va cladi un nou rug.
Dupa declaratia de ieri a lui Geoana, liberalilor s-ar putea sa li se faca dor de fostii colegi de alianta din PD, pe care i-au scos pe tusa cu fluieraturi, si sa-si dea seama ca au facut o mare greseala aliindu-se cu PSD.
Dupa declaratia de ieri a lui Geoana, liberalilor s-ar putea sa li se faca dor de fostii colegi de alianta din PD, pe care i-au scos pe tusa cu fluieraturi, si sa-si dea seama ca au facut o mare greseala aliindu-se cu PSD.
La trecerea dintre ani vor urca pe scena din fata Teatrului National Ansamblul Folcloric "Dor Transilvan" si interpretii de muzica populara Amalia Codorean, Maria Lobont, Florin Rosan, Crina Varga, urmati de Semnal M, Crush & Alexandra Ungureanu si invitata speciala, cantareata britanica Samantha Fox.
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri. Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Eliberat din functie de guvern, Brezniceanu si-a gasit repede un loc de munca la Senat, dar i s-a facut dor de casa.
Eliberat din functie de guvern, Brezniceanu si-a gasit repede un loc de munca la Senat, dar i s-a facut dor de casa.
Deci, sa nu va mire daca in viitorul mai apropiat sau mai departat, in functie de context, nu ne vom trezi cu un PD-L facandu-i-se dor de cei 15 ani de stanga.
Pe site-ul iliesarbu.ro puteti citi textul "Banateanul" Parfum de toamna, parfum de liniste, parfum de dor si aduceri-aminte...
Singurul stat in care exista insa toate sansele ca dictatura sa revina este insa Romania. Si asta in primul rand fiindca romanilor li s-a facut deja tare dor de Ceausescu...
Udrea anunta un dor rapid al electoratului dupa fostii guvernanti, Macovei contabilizeaza din dulcele tirg bruxellez incompatibilii guvernului Ponta, TRU s-a apucat iar de fotbal, ca politica i-a iesit pe nas, Lazaroiu nu se resemneaza cu titlul de cel mai penibil profet politic din istorie si tot incearca....
Olguta a fost imbracata cu tricolul Universitatii Craiova si infasurata in steagul unei echipe care merita sa revina (mi-ar fi dor si de FC Arges, dar acolo sunt doar barbati blazati, doi pesedisti monotoni ).
Candidatul PNL la parlamentare nu a primit foarte bine apostrofarile lui Miron Mitrea, pe care l-a avertizat ca o sa-i "inchida gura." Apoi, finantatorul Stelei a dezvaluit ca fostul ministru al Transporturilor a cerut de la el suma de 30.000 de euro, pe care europarlamentarul i-a imprumutat "de mila." Miron Mitrea l-a ironizat pe Gigi Becali, spunand ca il "dor timpanele" din cauza tipetelor finantatorului Stelei.
• Lucrurile care tin de echilibru social au facut ca societatea romaneasca sa fie mai performanta in acesti ultimi ani, dar nu poti dor cu taieri.
Serban CIONOFF) Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a facut dor de Excelenta Sa,domnul Hans Klemm,ambasadorul Statelor Unite ale Americii in scumpa noastra patrie!
Trump le-a cerut TUTUROR ambasadorilor numiti de Obama sa se intoarca de la post pana pe 20 ianuarie. Adio, domnule Klemm! Nu ne va fi dor de tine, japita!, a scris Constantin Gheorghe pe Facebook.
La standul oltenesc va fi prezent Ansamblul de datini si obiceiuri "Dor Calator" al Fundatiei "Satul Romanesc Mileniul III" din Craiova, care va insufleti atmosfera cu momente de virtuozitate.
In acelasi timp, de la Costinesti catre Vama Veche, plajele au avut peste 20.000 de clienti, in marea majoritate persoane sosite cu familiile, in cautare de bronz pe plaje linistite, sau tineri (cazul Costinestiului) veniti la mare cu bani mai putini, dar cu dor de distractie la maximum.
google-analytics.com