Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (3.19 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Viata, daca putem vorbi de viata, printr-o perdea de fum", pe care o puteti citi in continuare.
Doctorul Doina Baldovinescu recomanda persoanelor cu sensibilitate accentuata a pielii sa consulte medicul pentru eventuale tratamente preventive inainte de a merge la mare.
Doina Mihaila, medic de familie. ... Doctorul Doina Mihaila ne avertizeaza ca aceasta categorie de persoane are tendinta de a se deshidrata mai rapid comparativ cu altele.
Senatoarea Doina Federovici:a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Statului ii revine obligatia de a le asigura accesul la tratamente moderne care le pot asigura vindecarea, a declarat presedintele OFSD Botosani, senatorul Doina Federovici.
- Asociatia Naționala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia organizeaza conferinta de incheiere a proiectului M.A.T.C.A.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: BATRANETE TRAITA CU FRICA IN SAN!
Dupa rezultatele impresionante obtinute de produsul din aceeasi gama, Detoxifiant Forte, nutritionistul Doina Iosif, alaturi de Laboratoarele Medica, aduc noutatea anului 2016: ... Un eveniment gratuit, sustinut de Studio Pilates Doina Iosif.
Doina Popovici a venit la 100 de traditii romanesti din curtea MTR cu diverse jucarii plusate, precum papusi, caluti, oi, dar si papusele cu lavanda, atat de cautate de cei mici, in preajma sarbatorilor de iarna.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... Alti designeri de la noi pe care-i apreciez sunt Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii.
Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... Doina a ramas internata la spital.
Doina Teodoru ne-a dezvaluit ce s-a schimbat in relatia cu Catalin Scarlatescu dupa intoarcerea din America Express. Iubita Chef-ului da tot din casa!
Catalin Scarlatescu da cartile pe fata si spune adevarul despre despartirea de Doina Teodoru. Iata ce s-a intamplat dupa intoarcerea din America Express!
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Daca ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti si deputatul Doina Dretcanu au contribuit cu toti banii, ceilalti au adus mai putin.
In locul liberalului Virgil Serbu (devenit parlamentar) si al democratului Laurentiu Mironescu (de asemenea parlamentar) au fost validati liberalul Emil Marin si democarata Doina Basescu.
Doina Leonte a mai lucrat in Ministerul Finantelor, in perioada 1996-2000, ca secretar general adjunct. Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Al doilea consilier este Doina Carp, urmata de Gabriel Monea si Adrian Bratu. Urmatorul pe lista este Gheorghe Hansa, dar acesta este angrenat intr-o batalie electorala pentru Primaria Cernavoda, astfel incat nu se stie ce se va intampla cu postul sau de ales judetean.
In acest moment aceasta este propunerea noastra (Mircea Geoana pentru presedinte al Senatului, Dan Voiculescu pentru vicepresedinte al Senatului, Doina Silistru pentru secretar al Senatului, Ioan Chelaru pentru chestor al Senatului).
Sesizarea a ajuns pe masa Serviciului Economic din cadrul IPJ Constanta care, la randului sau, a primit o alta sesizare, semnata de data aceasta de Doina Iuliana Parvu, contabila de la Palatul Copiilor.
Functia de presedinte al organizatiei era detinuta, interimar, de deputatul Doina Dretcanu, care a condus filiala interimar de la demisia fostului presedinte, Florin Egner, fost primar al municipiului.
google-analytics.com