Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (2.88 secunde)
Doina Cornea (n. 30 mai 1929, Brasov) este o cunoscuta publicista si disidenta anticomunista. Intre 1982 si 1989 a difuzat 31 de texte si proteste prin radio "Europa Libera".
Doina Pana (pentru Dialog Social);
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Doina Silistru si Marian Pavel; in functia de secretar al grupului senatorial PSD-UNPR a fost votat dl. Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
Doina Fedorovici si Gabriel Vlase - Regiunea Nord-Vest: Doina Pana si Gabriel Zetea - Regiunea Vest: Natalia Intotero si Mihai Fifor - Regiunea Centru:
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Moldova.
Pavilioanele unde sunt prezentate confectii din piele si blana sunt la Select, Pavilion cort ROMEXPO si hotel Doina. Tesaturi, lenjerie de pat, mijloace de etalare si ambalare sunt expuse la hotel Doina tot din statiunea Mamaia.
La sfarsitul lucrarilor, noi vom primi centralizatoarele, pe baza carora vom face decontarile", a declarat Doina Tircomnicu, directoarea executiva adjuncta a Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Dolj. ... "Aceasta e o noutate fata de 2004 si 2005", a spus Doina Tircomnicu.
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale a aprobat programul de lucrari pe anul 2011 in baza caruia Sterling are obligatia de a executa anumite activitati offshore care cuprind forajul a 2 sonde offshore, achizitia a 1050 km profile seismice 2D si efectuarea de investigatii si studii in vederea trecerii la dezvoltarea Descoperirilor Ana si Doina.
Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Cascaval, ansamblul Doina Gorjului, Ansamblul Burnasul din Alexandria, a carei orchestra este dirijata de Adrian Grigoras.
Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Rodica Arba, Constanta Burcica, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Marioara Curelea, Elena Georgescu, Olga Homeghi, Doina Ignat, Elisabeta Lipa, Ioana Olteanu, Liliana Snep, Nadia Comaneci, Gina Gogean, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Daniela Silivas, Simona Amanar, Tamas Katalin, Marius Urzica, Nicu Vlad, Alina Dumitru, Vasile Diba, Ivan Patzaichin, Sciotnic Afanasie, Stefan Rusu, Gab Carlescu, Cristina Gherman, Florentina Popescu.
CLIPE de COSMAR pentru sotia profesorului Mencinicopschi Doina Mencinicopschi, sotia reputatului profesor condamnat la 8 ani de inchisoare, ne vorbeste despre momentele de cosmar prin care trece. ... Nu stiu cum au facut aceasta evaluare si cine a evaluat-o", a spus Doina Mencinicopschi.
Tranzactia este amintita de Doina Lemny, doctor in istoria artei, muzeograf-cercetator la Muzeul Național de Arta Moderna, Centrul Pompidou din Paris, intr-un interviu acordat AGERPRES: ... Cine este Doina Lemny?
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta. ... Doina Pauleanu. Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura.
Evenimentul susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA va fi prezentat de Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanța. ... Doina Pauleanu) ”Ileana Dana Marinescu este un spirit scormonitor.
Expozitia a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020. ... Doina Pauleanu, Director Muzeul de Arta Constanta (1948 - 2020) Galeria Senso este un spatiu privat destinat prezentarii, stimularii si promovarii artei contemporane.
Printre acestia se numara actorul Ilarion Ciobanu, cantareata Doina Badea sau politologul Silviu Brucan. ... Cantareata Doina Badea a murit, in urma cutremurului din 1977, trupul acesteia fiind, de asemenea, incinerat.
Ioan si Doina Ardelean locuiau de mai bine de 30 de ani untr-un bloc din centrul orasului. ... Sperantele s-au spulberat cand a aparut lista cu numele ranitilor, unde Ioan si Doina Ardelean nu se regaseau.
google-analytics.com