Cautare

1955 de rezultate pentru "dj" (4.66 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Dupa ce si-au adjudecat mult ravnitele locuri de parlamentari, politicienii isi bat joc de mandatele acordate, transformand legislativul Romaniei intr-un circ de prost gust.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Chiar daca liderii Aliantei, respectiv presedintele Romaniei, Traian Basescu, declarau, la un moment dat, ca nu vor proceda ca PSD, adica nu vor incepe sa zboare din functii pe toata lumea, se pare ca aceasta afirmatie nu este valabila si pentru sefii institutiilor descentralizate.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic.
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
Zilele directorilor PSD in functiile de conducere de la institutiile cu subordonare guvernamentala sint pe terminate. Prefectul Ion Diaconu i-a convocat, ieri, la o sedinta pe toti sefii serviciilor publice deconcentrate si practic le-a cerut demisia.
Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei D.A. PNL-PD a decis miercuri seara ca toti secretarii de stat sa fie numiti astazi la pranz, a declarat vicepremierul Adriean Videanu (PD).
Cei sase senatori declarati incompatibili in urma validarii mandatelor de parlamentari si-au reglementat situatiile juridice pentru intrarea in legalitate, se arata intr-o nota discutata marti la Comisia juridica din Senat.
PSD incepe sa se confrunte cu plecarea unora dintre membrii de partid, fie ca sunt nemultumiti de situatia interna, fie pentru ca vor sa-si pastreze functiile pe care le au.
google-analytics.com