Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (2.99 secunde)
Pe 22 iunie este ziua de nastere a lui Adrian Nastase (n. ... Ulterior, in februarie 2008, Nastase si-a recastigat pozitia fruntasa in PSD, unde ocupa acum functia de presedinte al Consiliului National. Este casatorit cu Dana Nastase si are doi copii:
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, spune ca ziua in care Traian Basescu a fost ales presedinte al Romaniei va ramane in memoria romanilor precum ziua de 11 septembrie 2001 in istoria SUA, aratand ca Romania in timpul mandatului acestuia "a fost vlaguita de un razboi romano-roman".
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
De la alegerile din 2000 pana in vara lui 2002, presedintele Iliescu a adoptat o pozitie mai degraba pasiva, ceea ce a dat idei partidului condus de Nastase, cum ar fi scuturarea de sub controlul cotrocenist printr-o manevra abila:
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Nastase s-a salvat un ultima noapte a congresului si a reusit sa se faca reales, dar pe locul doi. ... Este evident ca din cei trei sefi, Geoana, Nastase, Mitrea, unul va cistiga partida.
Nastase s-a salvat un ultima noapte a congresului si a reusit sa se faca reales, dar pe locul doi. ... Este evident ca din cei trei sefi, Geoana, Nastase, Mitrea, unul va cistiga partida.
Adrian Nastase a fost decapitat. ... Grabit ca fata mare la maritis, presedintele PSD (vai mama lui presedinte) Mircea Geoana s-a si grabit sa se dezica de Nastase. ... lupul isi schimba parul, dar naravul ba), iar Nastase n-are decat sa dea explicatii - fara numar - cui o vrea.
Masinaria de vot a cam stat toamna trecuta blocata in povestea cu schimbarea lui Nastase. ... Nastase era oful Aliantei D.A. ... Totul era sa treaca timpul pentru ca Nastase sa ramana in fotoliul lui mult preaiubit. ... Renuntand sa il mai sustina pe Nastase la presedintia Camerei.
Vanghelie "care este" nici n-a apucat bine sa se bucure ca a scapat de "arogantul" Nastase, ca a si fost anuntat ca urmeaza la coada pe care social-democratii o fac la usa DNA-ului.
M-a bucurat foarte tare ca Alice Nastase Buciuta ne-a ales pentru a treia oara in ultima luna si pentru aceasta antologie. ... Pe Alice o invidiez pentru ca nu o puteai desparti de Simona.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Nu-i decat o repetitie cu costume pentru zilele de razboi total care vor veni, sustine Adrian Nastase.
Se pare insa ca Ion Iliescu a intrat prea mult in atmosfera, pentru ca, atunci cind a trebuit sa-i dea cuvintul fostului premier, i-a spus "tovarasul Adrian Nastase".
Se pare insa ca Ion Iliescu a intrat prea mult in atmosfera, pentru ca, atunci cind a trebuit sa-i dea cuvintul fostului premier, i-a spus "tovarasul Adrian Nastase".
Iar pentru a vedea si ei cum o fi sa conduci o tara, Adrian Nastase si Mircea Geoana au simulat pentru presa o situatie ipotetica in care primul ar fi presedintele Romaniei, iar cel de-al doilea premier.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Astazi, presedintele executiv Adrian Nastase va da cu subsemnatul la DNA in cazul mostenirii primite de la "matusa Tamara", in timp ce instanta se va pronunta in privinta averii liderului Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
google-analytics.com