Cautare

2674 de rezultate pentru "divort alice nastase" (2.87 secunde)
George Ivascu s-a impacat cu fosta sa sotie, regizoarea Alice Barb, si s-au recasatorit, tocmai pentru ca tin enorm unul la altul. ... sotie, regizoarea Alice Barb. ... - Alice e o femeie inteligenta.
ce va face Nastase dupa eliberare? Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a oferit marti seara o mostra de mare eleganta politica atunci cind a declarat la RTV ca numele lui Adrian Nastase este strans legat de PSD si ca nu poate sa vorbeasca despre PSD fara Adrian Nastase.
Revista Tango, adresata in principal femeilor, a fost creata de jurnalista si scriitoarea Alice Nastase acum cativa ani, dupa ce un conflict cu cei de la Catavencu a indepartat-o de la sefia revistei Tabu, pe care o lansase in 2001.
In schimb, daca iese Adrian Nastase, PSD va guverna sigur (nu se stie cati ani, patru sau mai putini).
Scosi din sarite de trecerea fortata in opozitie si simtindu-se amenintati de noua putere, PSD-istii au facut ciocul mare si au inceput sa se ratoiasca la liderii lor nationali, atitudine total nepotrivita cu social-democratia mosita de veteranul activist Ion Iliescu si cu inclinatiile totalitariste ale mai tanarului Adrian Nastase.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. Diversiune si tinte false, zice Nastase, prin care Basescu vrea sa acopere scandalurile Ridzi, Udrea, Placinta, ale fetelor si fratelui sau.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a anuntat, luni, ca a decis sa nu mai candideze la functia de presedinte al partidului, pentru ca nu doreste sa participe la "un circ prost scris". ... Am o mult prea mare pretuire pentru mine insumi", a mai declarat Nastase.
Nastase si-a anuntat apropiatii ca revine in politica. Strategia, discutata cu Ponta saptamana viitoare Adrian Nastase s-a retras pentru o scurta vacanta la o vila de pe Valea Prahovei, dar nu in celebra localitate Cornu, pentru a fi la adapost de presa.
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur. ... Mofluzi si parasiti, pesedistii isi ascut sabiile pentru judecata de apoi a lui Adrian Nastase, pe care doar o minune il mai poate salva de decesul politic.
- Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... In domeniul protectiei mediului, Guvernul Nastase v-a dat o masina la cheie. ... Adrian Nastase:
“Am doua vesti pentru Adrian Nastase: nu voi pleca din partid si acolo unde va candida Nastase voi candida si eu, mai putin la functia de presedinte, care este istoric rezervata pentru presedintele fost si viitor, Ion Iliescu.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat. Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
Din nefericire pentru el, dar si pentru imaginea partidului din care refuza cu obstinatie sa plece, Adrian Nastase moare, politic, agonizant. ... Obisnuit sa conduca, imbatat de putere, Nastase nu concepe insa sa piarda si nu cedeaza, desi este de-a dreptul terfelit in piata publica.
Plecarea lui Adrian Nastase de la presedintia Camerei Deputatilor si din functia de presedinte executiv al PSD mai mult agita apele in randurile social-democratilor decat sa le limpezeasca.
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase este asteptat astazi la sediul partidului pentru a lamuri situatia datoriilor din campania electorala.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
google-analytics.com