Cautare

4492 de rezultate pentru "directia 5 14 februarie" (3.90 secunde)
Între timp, specialistii de la Ford pregatesc proiectul tehnic pentru începerea noii productii sub marca gigantului american.Compania producatoare de autoturisme de la Craiova reia fabricatia modelului Matiz la începutul lunii februarie, iar cei peste 1.000 de muncitori trimisi acasa în decembrie se vor întoarce la lucru, a declarat directorul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion.
Numarul înmatricularilor de autoturisme din România a crescut în februarie 2008 cu 37,1% fata de perioada similara a anului trecut, atingând valoarea de 21.423 de masini înmatriculate, a anuntat ieri Asociatia Producatorilor Europeni de Automobile.
Numarul înmatricularilor de autoturisme din România a crescut în februarie 2008 cu 37,1% fata de perioada similara a anului trecut, atingând valoarea de 21.423 de masini înmatriculate, a anuntat ieri Asociatia Producatorilor Europeni de Automobile.
Nici luna februarie nu a fost de bun augur pentru romani, daca avem in vedere faptul ca rata somajului a urcat la 5,3%, fiind cu 0,4 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 32.
Castigul salarial mediu brut a fost, in luna februarie a. ... "Indicele castigului salarial real pentru luna februarie 2009, fata de luna precedenta, calculat ca raport intre indicele castigului salarial net si indicelele preturilor de consum a fost de 99,3 %.
Painea se va scumpi cu peste 15% incepand cu luna februarie a anului viitor, din cauza importurilor de grau, dupa ce in ultimele patru luni pretul a crescut cu 10%, a declarat agentiei MEDIAFAX Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan "Cresterea de pret la grau de la 120 de euro pe tona in iunie la 170 euro in iulie si la 200-220 euro in toamna acestui an, dar si majorarea de TVA de la 19% la 24%, au facut ca pretul fainii sa urce cu 60% si ca painea sa se scumpeasca cu 10% in ultimele patru luni", a spus Popescu.
Productia este liniara de 300.000 MWh in februarie, iar in ianuarie a fost la fel.
Ca exemplu este dat prețul benzinei 95, care se vinde astazi in Romania cu 1,285 euro/litru (5,60 lei/litru), in crestere cu 4,2% fața de prețul inregistrat la inceputul anului.
Analistii bancii estimeaza un avans al PIB de 3% pentru Romania in acest an, dupa o crestere de 3,5% anul trecut. Cresterea ar urma sa urce usor in urmatorii ani, la 3,3% in 2015 si 3,5% in 2016, se arata in raport.
Programul jocurilor din stagiul 2 - 5 februarie, ora 15.00: Pandurii - FK Zeta (Muntenegru, Liga 1 ) - 8 februarie, ora 14.00: Pandurii - Novi Pazar (Serbia, Liga 1) - 11 februarie, ora 13.00:
A XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in orasul Soci, Rusia in perioada 7 - 23 februarie 2014, cateva probe avand loc insa in orasul-statiune Krasnaia Poliana. ... 7 februarie Ceremonia de inchidere: 23 februarie Stadion:
Un an mai tarziu, in urma unei declaratii a Partidului Socialist din America, prima Zi Nationala a Femeii a fost sarbatorita in SUA pe 28 februarie. Femeile americane au continuat sa marcheze aceasta sarbatoare in ultima duminica din februarie pana in 1913.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Pe 25 februarie, scena Teatrului National craiovean va gazdui premiera spectacolului "Ce-am avut si ce-am pierdut", spectacol eveniment dedicat zilei de nastere a simbolului Olteniei culturale.
Campania se va desfasura in perioada 17 februarie - 31 iulie 2014 pe pagina oficiala de Facebook a vedetei, (www.facebook.com/iulianatudorofficial), sub forma unui concurs.
La sfarsitul lunii februarie, Toto Cutugno va concerta la Bucuresti alaturi de o orchestra simfonica! ... L'italiano Vero va concerta pe 27 Februarie 2015 alaturi de Orchestra Simfonica 'Surasul Tineretii', nu de Orchestra Simfonica Bucuresti, asa cum a fost anuntat initial.
Organizatorii anunta ca Sala Radio este locatia in care va avea loc concertul pe care David Duchovny il va sustine la Bucuresti in data de 10 februarie 2019.
De exemplu, daca la Bucuresti ajunge la minus 10 grade noaptea, intre 30 (ianuarie — n.r.) si 4 februarie vom avea minus 5 grade. O crestere de 5 grade ne aduce la temperaturi normale. Din 4 februarie, pana in data de 12-13 (februarie-n.
Joi, 20 februarie, Carrefour Romania lanseaza LES COSMETIQUES DESIGN PARIS, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creats de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "20 februarie - Ziua Dezrobirii romilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com