Cautare

612 de rezultate pentru "dinu maxer" (3.13 secunde)
Nimeni altii decat deja nominalizatul rector al Universitatii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, si un alt carturar de marca, dramaturgul Dinu Sararu, fost director al unor reputate teatre bucurestene.
Primarii doljeni Nicolae Dragoi, din Dabuleni, Constantin Vasile, din Bucovat, Dumitru Dinca, din Dragotesti, si Ion Dinu, din Maglavit, sustin ca in Grecia au tinut-o numai in cursuri si seminarii. ... Nu ar fi fost acelasi lucru daca se tineau cursurile in Craiova", crede primarul din Maglavit, Ion Dinu.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Traian Basescu a anuntat ca ii va da in judecata pe Dinu Patriciu si ziarul "Gardianul", pe care ii considera responsabili de difuzarea unui clip trucat din care reiese ca seful statului ar fi lovit un copil de 10 ani in timpul alegerilor din toamna anului 2004, la un miting electoral la Ploiesti.
Dinu Patriciu ar plati 10 milioane de euro anual Legea averilor foarte mari, cum i-am putea spune pe scurt, ar lasa dintr-un foc, un afacerist de talia lui Dinu Patriciu, cu o avere evaluata la 2 miliarde de euro, fara 10 milioane de euro anual, pe langa impozitele clasice deja in vigoare.
Deputatul PDL Sever Voinescu spune ca este deprimat deoarece opozitia nu se angajeaza intr-un dialog structurat cu guvernul, alegand, in schimb, sa raspunda apelului celor trei oameni de afaceri Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu, cei care au mai orchestrat campanii anti-Basescu.
"Patriciu are dreptate, socialismul si liberalismul nu se pot amesteca" Fostul strateg al social-democratilor, sociologul Vasile Dancu, este de acord cu miliardarul liberal Dinu Patriciu ca socialismul si liberalismul nu se pot amesteca decat pentru o perioada scurta, de conjunctura, cele doua partide necesitand, insa, "viziune" si "inteligenta sociala".
Obtinerea celei de a treia unperizari a PNL prin numirea lui Dinu Patriciu ca premier are putine sanse de izbanda. ... Dinu Patriciu poate accepta sa devina premierul Romaniei dar nu ar accepta niciodata sa devina Premierul obedient al lui Traian Basescu.
Origen Staicu, Daniela Popa (fosta directoare la DJS) si spadasina Loredana Dinu de la CS Universitatea Craiova.
Presedintele PNL il ataca si pe Dinu Patriciu, afirmand ca acesta trebuia demult dat afara din partid. ... In ceea ce-l priveste pe Dinu Patriciu, liderul PNL a aratat ca omul de afaceri trebuia demult dat afara din partid.
Istoricii Vlad Nistor si Dinu Giurescu candideaza pentru mandate de deputati, in sectorul 1, respectiv 4, iar cantaretul Mihai Sturzu, membru al formatiei HI-Q, doreste votul bucurestenilor din sectorul 6, pentru un fotoliu la Camera Deputatilor, la fel ca patronul clubului de fotbal Steaua, europarlamentarul George Becali.
In prima saptamina dupa alegeri, preturile la carburanti vor creste cu o valoare substantiala, a declarat Dinu Patriciu, presedintele grupului Rompetrol.
Pretul carburantilor ar putea creste cu 12% Saptamana trecuta, Dinu Patriciu, presedintele Rompetrol, aprecia ca pretul carburantilor pe piata internationala ar putea sa creasca cu 12% in prima parte a anului viitor, in cazul in care barilul de titei atinge nivelul de 80 de dolari.
Conform celor declarate de presedintele Grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, prezent la forumul regional Liderii Noii Europe, organizat la Bucuresti, pretul titeiului va creste din nou in 2006, fiind estimat sa atinga valoarea de 100 de dolari pe baril.
Patriciu ameninta presa Presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu neaga aceste acuzatii si crede ca in raport s-au strecurat inadvertente in ceea ce priveste contractul derulat de firma pe care o conduce.
Presedintele grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, a cerut autoritatilor sa investigheze felul in care un document confidential, din dosarul Rompetrol, investigat de procuratura generala, a ajuns in posesia concurentilor grupului.
Avocatii lui Dinu Patriciu au depus miercuri, 15 februarie a.c., la Tribunalul municipiului Bucuresti, o plangere impotriva SRI cu privire la interceptarea convorbirilor telefonice purtate de omul de afaceri, interceptare ce s-ar fi desfasurat pe o durata de cativa ani.
Dinu Patriciu se va prezenta saptamana aceasta din nou, in fata judecatorilor, dupa ce procurorii de la Parchetul General au facut apel la decizia Tribunalului de a nu-l aresta preventiv pe omul de afaceri.
Cererea de arestare a lui Patriciu se va rejudeca In alta ordine de idei, Tribunalul Bucuresti va judeca in cursul zilei de luni cererea de arestare preventiva a omului de afaceri Dinu Patriciu. ... In acest dosar mai sunt cercetati alaturi de Dinu Patriciu si doi colaboratori ai acestuia.
Dinu Patriciu, presedinte si director general, Andre Naniche, director de operatiuni, Alexandru Bucsa, director financiar, Dan Ionescu (nou numit ca director TRG), vicepresedinte Trading.
google-analytics.com