Cautare

612 de rezultate pentru "dinu maxer" (2.61 secunde)
Cornel Dinu: "Edi Iordanescu are meritul ca vorbeste limba romana mai bine decat taticul lui" Cornel Dinu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a vorbit despre numirea lui Edward Iordanescu pe postul de antrenor al echipei nationale a Romaniei.
"S-a terminat cu fratia rangului " le spunea luni premierul politistilor in momentul in care s-a lansat Directia Generala Anticoruptie, uitind insa a le povesti cum l-a sunat el pe Ilie Botos pentru a-l chestiona in legatura cu retinerea lui Dinu Patriciu in dosarul Petromidia.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. ... I-a povestit premierul interlocutorului tocmai din Suedia viata sa, felul in care l-a cunoscut pe amicul Dinu Patriciu?
Au platit datoriile fostilor presedinti ai Ligii Studentilor si au oferit cunoscatorilor o noua proba a afinitatilor dintre Emil Constantin, Dinu Gindu si Cristi Dumitru.
Calin Popescu Tariceanu i-a cerut olograf lui Traian Basescu in urma cu aproape doi ani sa-l ajute pe omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, punandu-i o vorba buna la Parchet.
Cornel Dinu si Constantin Zotta au vorbit despre meciurile din etapa 5 din Superliga. Cornel Dinu a detensionat atmosfera la intrebarea lui Dan Udrea:
"Idila" cu italianul a fost mai mica decat se anuntase cu surle si trambite, iar pe banca a aparut Cornel Talnar, supervizat de nasul Cornel Dinu.
Potrivit Cameliei Raicu, purtatorul de cuvant de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bals, Viorel Dinu a pretins ca este seful de post de la Politia Voineasa. ... Viorel Dinu a fost eliberat ieri de oamenii legii si este cercetat in stare de libertate.
Cornel Dinu a vazut partida de pe Arena Nationala si nu a observat nimic suspect, dar apoi a dezvaluit un moment care l-a uimit. ... Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior.
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“. Stoica a precizat ca, de-a lungul timpului, nu a inteles pozitiile politice exprimate de Dinu Patriciu.
Imediat dupa aderare, a izbucnit scandalul "biletelul", fostul consilier de stat Elena Udrea anuntand ca, in 2005, Tariceanu i-a cerut lui Basescu, intr-o scrisoare, sa intervina in Justitie pentru Dinu Patriciu, om de afaceri apropiat al conducerii liberale.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Dinu Socotar, presedintele PD Mures, va sustine motiunea populara ce va fi prezentata la Conventia Nationala a PD de Emil Boc. ... Dinu Socotar a aratat ca nu orientarea ideologica este importanta, ci mai degraba echipa care va conduce in urmatorii 4 ani Partidul Democrat.
Mai mult, Boc s-a aratat gata si sa legalizeze relatiile dintre politicieni si afaceri prin promovarea rapida a legii lobby-ului, minimalizand astfel, oarecum, si acuzatia de influentare a premierului de catre doi oameni de afaceri - Dinu Patriciu si Peter Imre.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Cotidianul Adevarul este editat in prezent de Adevarul Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu. ... In octombrie 2006, Radu Budeanu i-a vandut cotidianul Averea omului de afaceri Dinu Patriciu, care l-a integrat in holdingul Adevarul, pentru ca ulterior, in februarie 2007, sa-i schimbe denumirea in Click!.
Cotidianul Adevarul este editat in prezent de Adevarul Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Dinu Patriciu a demisionat din functia de presedinte al filialei Prahova a PNL, fortat de "realitatea halucinanta" pe care a trait-o in ultimul timp. ... Dinu Patriciu a declarat vineri ca demisioneaza din toate functiile de conducere pe care le avea in PNL pentru a nu aduce atingeri imaginii partidului.
google-analytics.com