Cautare

612 de rezultate pentru "dinu maxer" (8.60 secunde)
Si de cand nu s-a mai vorbit in tara asta de stomaj?", a declarat, luni, Dragos Dinu, consultant in cadrul companiei farmaceutice A&D Pharma, la prezentarea primei editii a catalogului Who'S Who in Business Romania 2008 - Cei mai importanti 1.000 de oameni din Business.
Firma Black Sea Global Properties Limited (BSGP), controlata indirect de omul de afaceri Dinu Patriciu, prin intermendiul Rompetrol Holding, a ajuns la o detinere de 64,1% la Fabian in cadrul ofertei de preluare integrala a fondului de investitii lansata in luna decembrie a anului trecut.
"Criza economica va dura pana la un razboi sau pana cand rationalitatea mediul economic va resorbi tensiunile", declara omul de afaceri Dinu Patriciu. ... cresterea preturilor la marfuri, titei, aur, zahar, porumb", a precizat Dinu Patriciu.
'Un comunicat al "Adevarul Holding" informa, ieri, ca fostul presedinte al TVR, Alexandru Sassu, a fost numit director al studioului TV din cadrul trustului detinut de Dinu Patriciu, colaborarea devenind efectiva de la 1 august.
Omul de afaceri Dinu Patriciu le recomanda romanilor cu bani cash sa investeasca in presa si retail. ... Cel putin Moldova are o legislatie mult mai primitoare decat in Romania", a declarat Dinu Patriciu la videochatul Adevarul.
Trustul Adevarul Holding, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV.
Adevarul.ro publica articolul lui Dinu Patriciu, "Adevarul" si politica", pe care il puteti citi in continuare. Dinu Patriciu este arhitect de profesie si om de afaceri.
ImpactNews a publicat un interviu cu Dinu Patriciu, realizat de Corina Dragostescu, intitulat: ... Dinu Patriciu ar intra sa fie ministru, sau prim-ministru, ca sunteti la un nivel mai sus.
ImpactNews a publicat un interviu cu Dinu Patriciu, realizat de Corina Dragostescu, intitulat: ... Romania se indreapta tiptil-tiptil catre cimitir - Domnule Dinu Patriciu, ati spus ca Romania se indreapta tiptil-tiptil catre cimitir.
Val Valcu) Criza salariilor din trustul lui Dinu Patriciu este un accident, care va fi depasit dupa ce trece vara si incep oamenii sa cheltuie mai mult la Mic.ro, sau anunta inchiderea fabricii de carti si DVD-uri?
Cristian Burci este interesat de preluarea trustului de presa Adevarul Holding al lui Dinu Patriciu, o decizie finala putand fi luata cel mai devreme in a doua parte a lunii septembrie, potrivit unui comunicat al holdingului.
Cornel Dinu: Au fost multe momente ilare Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo, a spus la finalul meciului din Giulesti ca pe teren nu au existat fotbalisti adevarati, potrivit Realitatea.net.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
Primul interviu al lui Dinu Patriciu dupa intoarcerea in Romania: ... zambeam, dar eram un schelet" Dinu Patriciu a vorbit despre momentele prin care a trecut dupa ce a suferit transplantul de ficat.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio SEVEN. ... cultura, mediu universitar, social.” Director de programe este Mihai Dinu.
Joi seara a avut loc la Cinema Pro gala filmului Frozen Ignat, in regia lui Dinu Tanase. ... Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii. ... Dinu Tanase, regizor:
Ei bine, prieteni, acolo, in nestiutul si rar calcatul Topalu exista "Muzeul de arta Dinu si Sevasta Vintila".
Stefania Dinu, Director General Adjunct al Muzeului National Cotroceni. ... Ștefania Dinu va va purta intr-o calatorie virtuala in timp, in locurile in care bunul gust si eleganta erau la ele acasa.
La Editura Corint a aparut cartea Mese si meniuri regale - eleganta, fast si bun gust de Stefania Dinu. ... Edner, iar Iosif Strassman a fost bucatarul regelui Carol al II-lea si al Curtii regelui Mihai, spune Stefania Dinu.
Cornel Dinu (73 de ani) a vorbit despre situatia de la echipa nationala, unde s-a scris in ultimul timp ca ar putea ajunge ca si colaborator al lui Adrian Mutu.
google-analytics.com