Cautare

17195 de rezultate pentru "deea fata de la miezul noptii" (3.23 secunde)
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a finalizat implementarea planului pentru remedierea deficientelor constate de Comisia Europeana si a transmis Fondului National un raport in acest sens, platile urmand sa fie reluate dupa confirmarea din partea auditorilor.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distracti deschis non-stop in Estul Europei, anunta lansarea uneia dintre cele mai atractive facilitati de distractie care se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor: cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din Romania.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Si totusi, aparent, nu ati trecut granita atat de "incalcata" de confratii dvs. ... De unde atata discretie?
DILEMA DE LA GRIVCO... Este chiar incredibil ce se coace la Grivco! ... Ci faptul ca "tonomatele" lui ar putea fisura USL prin atacurile la baioneta impotriva lui Ponta. ... I-a dat-o chiar Secretarul General al PSD, care aprecia cuvantul sau in Parlament, drept o gafa scuzabila, dar de NEREPETAT.
Falimentul moral al presei facute la comanda politica. "Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Tiberiu Lovin) Despre o greva moarta de foame. Revolta de la Jurnalul national a fost inabusita brutal de Marius Tuca, directorul ziarului, prin concedierea unui redactor-sef adjunct, recte Gabriela Antoniu.
Romanii l-au umplut de bani: Gigi Becali a castigat 1,5 milioane de euro intr-o seara In doar cateva ore, finantatorul Stelei a reusit o performanta la care nu se astepta nici macar el. "Adevarul" explica unde se va duce suma incasata de latifundiar.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
Cine transmite in direct meciul Meciul de fotbal Romania - Polonia, din grupa E de calificare la Cupa Mondiala Rusia 2018, care se va juca pe Arena Nationala, va fi transmis in direct de Televiziunea Romana, vineri, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD si TVR+.
Orange Romania va implementa in Romania noul iPhone 3G pe data de 22 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila. In acest sens, Orange Romania va deschide la miezul noptii portile magazinului din Constanta pentru fanii iPhone, la data mentionata.
1 miliard de mesaje transmise pe saptamana, jumatate de milion de noi utilizatori in fiecare zi. ... In prezent, Twitter are sute de milioane de utilizatori, a fost un element central al rasturnarii mai multor dictatori si este aproape omniprezent pe internet.
De ce nu este bine sa dormi cu telefonul in camera Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca dormitul cu telefonul in aceeasi camera este un obicei prost, care ne strica somnul, existand in schimb o solutie extrem de ieftina:
Toti iubitorii brandului care au asteptat cu nerabdare lansarea telefoanelor la noi in tara vor putea sa le gaseasca in magazinul iSTYLE din AFI Palace Cotroceni, in seara de joi spre vineri, la miezul noptii.
Anul Nou, sarbatorit de Google: ... Il gasesti pe prima pagina a motorului de cautare si acesta incheie o serie frumoasa. Inainte de acest doodle cu ocazia noului an, Google a pornit sarbatorile de iarna pe 18 Decembrie.
Nu e o aluzie, desigur, la politicienii care pe toate continentele umfla baloane verbale. ... - O gramada de baloane mamut? ... O tona de palarii de petrecere? ... O cireada de prieteni si de familie gata sa inceapa numaratoarea inversa? ... Sa inceapa festivitatile de Anul Nou!
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
Editia aniversara B’ESTFEST Summer Camp se apropie cu pasi repezi si promite trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie pana la orele diminetii!
Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici). Denumita popular si Sanpetru, ziua de 29 iunie marcheaza mijlocul verii agrare si sfarsitul celei de-a doua perioade importante de post dintre cele patru de peste an.
Nidri este fara doar si poate un loc cu totul aparte din Lefkada, Grecia, pentru stilul sau modern, mai sofisticat, plin de turisti, este locul cel mai animat;
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
google-analytics.com