Cautare

17200 de rezultate pentru "deea fata de la miezul noptii" (3.34 secunde)
Gheorghe Amza, fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitații Politehnice din Bucuresti, a lansat recent, la Libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat: In miezul Luminii.
Cristina Sauciuc) Avocado este un adevarat superstar in materie de alimentatie. Potrivit unei analize facute de The Wall Street Journal, vanzarile de avocado au crescut foarte mult. Ba chiar a ajuns un ingredient de nelipsit si in bucatariile restaurantelor fast-food.
Atmosfera incendiara pe strazile din Londra - luni, dupa ce s-a aflat de nasterea mostenitorului tronului Marii Britanii. Actrita si regizoarea Delia Antal, stabilita de aproape 9 ani la Londra, a luat si ea pulsul evenimentului.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Apoi a vazut ca purta o casca, precum cea de scafandru. A urmat o noua conversatie telepatica, insotita de intepaturi in ceafa la fiecare cuvant. La intrebarea cum a intrat prin usa baricadata, raspunsul a fost "asta nu e o problema". ... stim despre tine o multime de lucruri".
Intr-o declaratie politica, intitulata Noaptea lucratorilor din muzee, senatorul Ioan Vulpescu semnaleaza o situatie paradoxala, legata de scaderea salariilor nete ale celor care lucreaza in muzee. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice, sustinuta cu doar 3 zile inainte de evenimentul cultural Noaptea Europeana a Muzeelor.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
La Schitul Sfintilor Romani (Autor: Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. ... 20 de statuete trofeu si-au gasit calea catre unii dintre cei mai apreciati artisti, compozitori, textieri, regizori si manageri cu realizari remarcabile in anul 2012 sau in intreaga cariera.
Dupa ce Dinu Maxer s-a afisat cu o noua lui iubita la o zi de nastere si au aparut imaginile cu ei, gurile rele au spus ca bruneta este mult prea tanara pentru el, insa acum artistul a marturisit in exclusivitate la Antena Stars cati ani are, de fapt, noua lui partenera.
Dupa aproape 13 ore de audieri la Parchetul General, in dosarul Petromidia, un zvon referitor la retinerea lui Dinu Patriciu a inceput sa circule in mediile politice si ziaristice.
un milion de vizitatori. Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
24.02.2017 Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, Copacul cu povesti (A Monster Calls) este povestea emotionanta a unui baiat cu o copilarie umbrita de boala grava a mamei sale si vizitele nocturne ale unui monstru milenar.
A Monster Calls este un film produs in 2016, bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness. ... Copilaria sa este umbrita de boala grava a mamei sale si vizitele nocturne ale unui monstru.
Primul weekend al celei de-a douasprezecea editii ale Festivalului International de Film de Animatie Anim'est aduce doua dintre cele mai iubite evenimente din agenda festivalului, adresate publicului adult amator de senzatii tari si lipsit de inhibitii:
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special.
google-analytics.com