Cautare

2232 de rezultate pentru "declaratii papa" (2.91 secunde)
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
De asemenea, Seful Executivului va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, si va avea o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone, Secretar de Stat al Sfantului Scaun.
Data nasterii lui Christos nu este singura controversa pe care a aduce Papa.
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Se spune ca papa a adus aici si moaste ale sfintilor martiri dar pare imposibil, pentru ca in Roma era interzis ca ramasitele urmane sa ramana in oras. ... In piata din fata monumentalei constructii se afla o fantana egipteana, impodobita cu un obelisc, ridicata de papa Clement al XI-lea.
Descoperirea si aparitia lui in anul 2005, inaintea alegerii unui nou Papa (Papa Benedict al XVI-lea, Pontificat 19 aprilie 2005 - 28 februarie 2013), au avut rolul parca sa ne aduca aminte ca suntem martorii unei istorii recurente care se face si se desface mereu peste capetele noastre.
De altfel, Papa Francisc a declarat anul acesta, in timpul unei slujbe desfasurate in Cetatea Sfantului Scaun, ca ii vede pe extraterestri ca pe niste omuleti verzi, cu urechi mari si sustine ca orice fiinta creata de Dumnezeu trebuie sa fie botezata, iar acest drept nu poate fi refuzat nici celor care ar ajunge pe planeta noastra din alte colturi ale universului.
Cu aceasta ocazie, Papa Francisc le-a transmis tinerilor din lumea intreaga un mesaj cu tema: ... Papa Francisc ii indeamna apoi pe tineri:
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
Acelasi lucru s-ar intampla oricine ar fi la putere. Dupa vechea vorba "Pupa-l in bot si papa tot!".
Decizie care sa arate lumii intregi ca primul pas facut de Papa Ioan Paul Cel Mare pentru apropierea celor doua biserici surori nu a fost zadarnic.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel. Si vantul puternic i-a dat batai de cap la inceputul lunii, in Grecia.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
google-analytics.com