Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (4.79 secunde)
De altfel, Papa Francisc a declarat anul acesta, in timpul unei slujbe desfasurate in Cetatea Sfantului Scaun, ca ii vede pe extraterestri ca pe niste omuleti verzi, cu urechi mari si sustine ca orice fiinta creata de Dumnezeu trebuie sa fie botezata, iar acest drept nu poate fi refuzat nici celor care ar ajunge pe planeta noastra din alte colturi ale universului.
O jurnalista ITV News a anuntat din greseala decesul Papei Francisc. Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. ... Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
declaratia privind obligatiile de plata catre bugetul asigurarilor sociale, declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor de somaj, declaratia privind contributia de asigurari sociale de sanatate, declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat (100), declaratia privind impozitul pe profit (101), decont privind taxa pe valoare adaugata (300), declaratia privind obligatiile de plata la bugetul asigurarilor sociale si a fondurilor speciale (102), declaratia privind accizele (103), declaratia recapitulativa privind livrarile/achizitiile intracomunitare de bunuri (390).
Prin intermediul SEN, toti contribuabilii de la nivel national au posibilitatea de a depune on line "Declaratia privind obligatiile de plata catre bugetul asigurarilor sociale", "Declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor de somaj", "Declaratia privind contributia de asigurari sociale de sanatate", "Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat (100)", "Declaratia privind impozitul pe profit (101)", "Decont privind taxa pe valoare adaugata (300)", "Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul asigurarilor sociale si a fondurilor speciale (102)", "Declaratia privind accizele (103)" si "Declaratia recapitulativa privind livrarile/achizitiile intracomunitare de bunuri (390)".
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. ... Desi Biserica Catolica considera avortul ca fiind un pacat grav, iar cei care il comit sunt excomunicati, Papa Francisc este a transmis intr-o scrisoare publicata online ca:
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Declaratia se depune de contribuabilii care desfasoara activitatea in mod individual si/sau in cadrul unei asocieri fara personalitate juridica, constituita intre persoane fizice si care au optat pentru determinarea venitului net in sistem real, pe baza datelor din contabilitatea in partida simpla.
Obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate se vor declara utilizand "Declaratia unica"- formularul 112, incepand cu obligatiile determinate in baza veniturilor aferente lunii ianuarie 2011.
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
Apropierea dintre lumea ortodoxa si cea catolica a fost una dintre cele mai arzatoare dorinti ale Papei Wojtila, polonezul catolic nascut intr-o lume slava.
Plecarea la cele vesnice a Papei Ioan Paul al doilea si instalarea in scaunul pontifical a Papei Benedict al II-lea se pare ca au trimis la congelator relatiile Vaticanului cu Biserica Ortodoxa Romana.
In 2006, Vacaroiu a achizitionat doua tablouri - "Vas cu trandafiri" de Nicolae Savopol si "Vas cu flori de camp" pictat de Nicolae Blei - pe care le-a adaugat celor peste 60 de picturi pe care liderul Senatului le detine, dupa cum arata in declaratia de avere.
Radu Berceanu In decembrie 2008, ministrul transporturilor trecea in declaratia de avere trei apartamente, unul in Craiova, unul in Valcea si unul in Spania; ... La capitolul venituri din investitii, declaratia de avere indica un venit de 256.000 de lei in urma actionariatului la AVI SRL Craiova.
Ministrul Mediului Nicolae Nemirschi si-a publicat declaratia de avere rectificata, mentionand ca a receptionat casa de vacanta din Topalu in 22 iunie, dupa ce in declaratia anterioara, datata 15 iunie, anuntase ca aceasta este inca in construire, potrivit datelor publicate pe site-ul Guvernului.
google-analytics.com