Cautare

17 de rezultate pentru "daniliuc tudoomor tudora" (2.82 secunde)
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Banii din vanzarea gentilor create de Oana Ciufu si din vanzarea icoanelor pe lemn ajung la copiii bolnavi de cancer!", ne-a spus Tudora Marinela Duna.
Printre cei care au participat la sedinta s-au numarat Ioan Toma, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, Mircea Vucovici, inginer sef la Sistemul de Gospodarire a Apelor, Constantin Manolache, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Florin Asaftei, directorul filialei judetene a Societatii Nationale "Imbunatatiri Funciare ", Tamara Ciofu, directorul Directiei de Sanatate Publica, Eugen Arama, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, Radu Stroici, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
Astfel, la Casa Judeteana de Pensii ziua a inceput printr-o pacaleala pe care a facut-o insasi directoarea institutiei, Tudora Craciun pentru doua directoare din institutie pe care le-a chemat de urgenta in birou, in acest fel intrerupandu-le activitatea.
"Am depus o cerere la CJ pentru a ni se mai aloca 460.000 de lei conform contractului pentru plombari, pentru a putea intra de saptamana viitoare si pe drumul Joldesti-Tudora, limita de judet, care se prezinta intr-o stare jalnica", a mentionat Romeo Caciuc, adaugand ca au mai ramas de plombat drumul Flamanzi-Prajeni, cel de la Gulioaia si cel din Tudora.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
Desi PRM pierduse nume grele din Consiliul Judetean, prin dezertarile lui Victor Odolbasa, Gheorghe Daniliuc si Corina Prica, acum s-a mai echilibrat situatia.
Castigator de pe urma luptei pentru consilieri a iesit insa PRM, care dupa plecarea consilierilor Corina Prica, Gheorghe Daniliuc si a vicepresedintelui Victor Odolbasa, a ramas un partid fara reprezentativitate in CJ.
Este vorba despre Tudora Curdov, pensionara in varsta de 65 de ani, care si-a schimbat in luna iunie a.c.
Trecand peste aceste sicane puerile si remarcile malitioase ale vesnicilor contestatari Stere Sponte si Adrian Tudora, la adresa colegilor PSD si PNL, discutiile asupra bugetului au curs in favoarea noii majoritati.
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
Corni, Varfu Campului, Tudora, Baluseni, Vorona si Cristesti au fost comunele in care agricultorii au fost verificati daca au raportat corect situatia terenurilor pe care le au in proprietate.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
Noua primarii din judet au primit finantari pentru servicii sociale in ultimii doi ani de 14 miliarde lei vechi, de la Avrameni sau Hudesti pina la Tudora si Dobirceni.
La fel s-a intamplat si vara aceasta cu doi tineri din Tudora banuiti de trafic de droguri ridicati tot de politistii ieseni.
Un copil de doi ani din comuna Tudora, judetul Botosani, este cautat de zeci de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com