Cautare

302 de rezultate pentru "dana" (2.65 secunde)
Putini stiu, insa, ca "Apelul pentru Schimbare", petitia online lansata la sfarsitul lunii ianuarie de profesori precum Marian Stas, medici, precum Dana Safta, directorul medical de la Spitalul Elias, artisti precum Mihaela Mihai, dar si jurnalisti sau antreprenori, este aceeasi cu chemarea fostului presedinte al Senatului, Mircea Geoana.
Anterior, propunerea MAE pentru ambasadorul Romaniei in Italia, Malta si San Marino, Dana Manuela Constantinescu, a primit marti aviz negativ in comisiile reunite de politica externa.
Dar, desi "Antena 3 e aici", sloganul lansat de domnia sa, a avut un succes remarcabil, Traian Basescu n-are totusi loc la un post TV unde, in prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea langa care, cu toata simpatia, actualul presedinte nu poate fi decat, cel mult, asistent de platou.
Anul 2014 va porni cu noi incercari pentru mine, pentru Dana si pentru baietii nostri. Vor fi adunati 10 ani, partial irositi in suferinta, insatisfactii si proiecte neterminate.
Si Realizatorii Antena 3, Radu Tudor si Dana Grecu, au sustinut ca sunt foarte dezamagiti de afirmatiile premierului Romaniei, Dacian Ciolos.
dcnews.ro o citeaza pe Dana Grecu, care a afirmat la A3, intr-o emisiune: Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD.
Dupa eliminarea vizelor in Schengen, exista "o frenezie a circulatiei " si "predomina emigrarea economica ", declara sociologul Dana Diminescu, citata de "Liberation”.
Mai precis, este vorba despre un furt "pe fata” de combustibil, care se comite pe ferry boat-ul "Eforie", din Portul Constanta Agigea Sud, in dana 120.
Ieri, 13 ianuarie a.c., in jurul orelor 13.00, Portul Constanta s-a confruntat cu inca un caz de poluare, despre a carei provenienta, pana la ora inchiderii editiei, nu se stia nimic.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
“Posturile de radio-pirat transmit muzica in general intre orele 18.00 si 24.00 si mai ales manele“, a declarat ieri Dana Floricel, director la Directia Teritoriala Bucuresti a IGCTI.
(Dana BANZEA) RAFO declarata falimentara La sfirsitul saptaminii trecute, Ministerul Finantelor a cistigat recursul de la Brasov, formulat de RAFO.
Iar unul dintre exemplele cele mai elocvente este si sediul Garii Maritime, situate in dana 11 a Portului Constanta, care dateaza inca din 1930 si pe care de ani buni administratia incearca sa o concesioneze fara succes.
Asa se face ca societatea Toni's Trade a incheiat, in cursul anului trecut, un contract de creditare cu Luigi Gheorghe Codoi, din Poarta Alba, angajat la societatea Frial, cu sediul in Dana 53 a Portului Constanta.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Noua instalatie are o capacitate de productie de 60.000 de tone, iar 60% din aceasta va fi vanduta pe piata interna, sustine Dana Viju, directorul comercial al diviziei Rompetrol.
Dana Florea ne-a declarat ca ANL a construit de la inceputul anului si pana in prezent 3.000 de locuinte, iar pana la finele anului va mai construi inca 400.
Deocamdata, nu stiu însa detalii despre pensie“, a spus Dana B., de 22 de ani. Situatia nu trebuie însa generalizata.
Valeriu Stoica sau sotia fostului premier Adrian Nastase, Dana Nastase. Tot Nicolae Sarcina nu ascundea anul trecut faptul ca în 2004 a petrecut revelionul cu Traian Basescu la Cheile Butii, o statiune din Hunedoara.
Dana Pasc, directorul executiv al DJS Bihor, precizeaza ca, din totalul salariatilor, numarul cel mai ridicat este in domeniul activitatilor de servicii si alte activitati unde isi desfasoara activitatea 89.375 de persoane, urmat de industrie si constructii, cu 78.801, si agricultura, vanatoare si servicii anexe, silvicultura si piscicultura, cu 3.185 de persoane.
google-analytics.com