Cautare

318 de rezultate pentru "dana marijuana" (2.68 secunde)
Romania a luat o decizie istorica privind consumul de marijuana. Tara noastra a devenit a zecea din Uniunea Europeana care a legalizat marijuana medicinala. ... Anumite substante din marijuana au efect terapeutic si pot fi folosit in tratamentele pentru cancer, epilepsie si scleroza.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. ... Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Dana Marijuana si iubitul ei, Sebi, participa zilele acestea la targul colectionarilor organizat in curtea Palatului Sutu.
Cunoscuta cantareata hip hop Dana "Marijuana" Coteanu, in varsta de 33 de ani a nascut, in aceasta dimineata, o fetita, la maternitatea Bucur din Capitala.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
"Am spus ca, dintre toate drogurile, marijuana este cea mai usoara pentru ca nu afecteaza, ca Ecstasy, celulele nervoase, si nu da dependenta, ca si cocaina. ... Elena Basescu greseste atunci cand spune ca marijuana nu este un drog usor. Dimpotriva, comparativ cu tutunul, marijuana este mult mai toxica.
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Dana Marijuana are o frumusete de fetita. ... Marijuana mai are o fata, care este insa crescuta de tatal ei, la care si locuieste, si pe care aceasta o vede destul de rar.
Recent, elegantul restaurant boutique Brasserie Cotroceni s-a dovedit a fi aproape neincapator datorita numeroaselor persoane care au dorit sa fie prezente la un nou eveniment Traieste Inteligent cu Dana Savuica.
In cartea scrisa de Dana Savuica veti gasi diverse pasaje interesante si pline de mister. ... (Dana Savuica) Formator de opinie in diverse domenii, Dana Savuica are o vasta experienta profesionala, acumulata in cei douazeci si cinci de ani de cariera in TV, moda si business.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Dana Savuica a fost prezenta recent la evenimentul de lansare a colectiei de primavara - vara de la magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni. ... Mai mult port gablonturi decat bijuterii din aur si argint!", ne-a spus Dana Savuica.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.
Associated Press noteaza ca pe masura ce tot mai multe state legalizeaza marijuana, cercetatorii si altii sunt ingrijorati de ce se va intampla cu unul dintre cele mai mari succese in sanatatea publica: ... De ce sa legalizam marijuana?
De ce ne plac jocurile, mancarea nesanatoasa, alcoolul, orgasmul si marijuana Placerea poate capata diverse forme. ... Busola placerii poate fi comandata la GiftBooks.ro http://www.giftbooks.ro/psyche/529-busola-placerii-de-ce-ne-plac-jocurile-mancarea-nesanatoasa-alcoolul-orgasmul-si-marijuana.html
Dana Marijuana este terorizata! O femeie pretinde ca ar fi sora ei si se foloseste de numele artistei ca sa le ceara oamenilor bani!
In preambulul unui interviu, am citit o prezentare succinta a doamnei Dana Deac, pe care o reproduc in continuare: "Pe Dana Deac ajungi sa o cunosti cu sufletul.
google-analytics.com