Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (3.12 secunde)
Cel care l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV este milionarul Cosmin Balcacean, deranjat de atitudinea vedetei in cazul divortului sau de sotia Dana, dezbatut toata toamna trecuta de lumea mondena, inclusiv in emisiunea lui Maruta.
Dar oncologul Dana Stanculeanu, care povesteste exact cum se intampla in cabinetul domniei sale Institutul Oncologic Bucuresti, stie ca prognosticul poate fi chiar mai sever decat al unui cancer hepatic. ... Dana Stanculeanu.
Andreea Raicu, Horia Brenciu, Norris Mageanu, Mihaela Schwartzenberg Radulescu, Dana Sota, Alin Panc, Mihai Dragomir, Iulia Albu, Bogdan Mihai Radu, Dana Gottschling, Monica Iagar, etc.
Mama care a inregistrat si furnizat presei inregistrarea cu invatatoarea Dana Blandu cerand cadouri mai scumpe a fost discret exclusa din comitetul de parinti. ... Pentru ca au cumparat "pachetul" de care amintea sotul invatatoarei Dana Blandu.
Directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, Dana Safta, a relatat aseara, la "Jocuri de putere", emisiunea moderata la Realitea TV Cluj de clujeanul Rares Bogdan, ce a vorbit la telefon cu colegul sau Valentin Calu, aflat in avionul care plecase din Capitala, cu destinatia Oradea.
Suntem increzatori ca proiectele selectate prin programul de finantare al Fundatiei Orange vor aduce o contributie importanta la imbunatatirea vietii acestor persoane, ajutandu-le sa se integreze in societate.", a declarat Dana Deac, Presedintele Consiliului Director al Fundatiei Orange.
Castigatorii au primit finantari de pana la 50.000 de euro, fiind alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange format din Dana Deac, Cristiana I.
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Marilena Francu Radio Romania Actualitati, Dana Lascu sef sectie dep Social Sanatate Evenimentul Zilei, Sorin Schiopu Radio Romania Mures Sesiune de intrebari si raspunsuri 16.30-17.00 Aplicatii practice:
In prima zi de primavara, Dana Savuica alaturi de cativa reprezentanti ai presei si bloggeri de cooking au avut ocazia de gateasca cot la cot cu Chef Scarlatescu cele mai bune scoici din oras.
Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control. ... Analizele ii ies bine, a declarat Dana Nalbaru.
Catalina Porumbel a preluat emisiunea dupa ce Dana Chera, ex-Grecu, a ramas insarcinata cu actualul sot, un medic stomatologic din Pitesti si s-a retras din televiziune pentru a-si creste copilul.
Dana Budeanu l-a atacat in direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene, Cristina Ghinea dupa ce a fost alocata o suma in PNRR pentru achizitionarea unor obiecte sexuale din plastic care sa ii invete pe romani sa se reproduca.
Dana Marijuana este terorizata! O femeie pretinde ca ar fi sora ei si se foloseste de numele artistei ca sa le ceara oamenilor bani!
Dana Roba a anutat divortul de sotul ei. In exclusivitate, aflam care sunt gandurile sale si care au fost momentele de cumpana din casnicie.
Dana Roba traieste cosmarul vietii sale. Make-up artista vedetelor a fost batuta cu bestialitate de catre sot. Ea se afla acum internata la spital, dupa ce a fost lovita si a ramas inconstienta.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Moldovan il vizita pe Ciocan la fiecare deplasare a sa la Satu Mare, intilnindu-se fie la cabinetul acestuia de la Prefectura, fie in separeurile de la hotelul Dana din Satu Mare ori de la motelul Mujdeni din zona Oasului.
Cu timpul, Irina Jianu a devenit tovarasa la catarama cu Dana Nastase. Chindlea percuta de fiecare data cind cuplul Nastase vizita Bihorul.
google-analytics.com