Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (5.49 secunde)
Deocamdata, nu stiu însa detalii despre pensie“, a spus Dana B., de 22 de ani. Situatia nu trebuie însa generalizata.
Valeriu Stoica sau sotia fostului premier Adrian Nastase, Dana Nastase. Tot Nicolae Sarcina nu ascundea anul trecut faptul ca în 2004 a petrecut revelionul cu Traian Basescu la Cheile Butii, o statiune din Hunedoara.
Dana Pasc, directorul executiv al DJS Bihor, precizeaza ca, din totalul salariatilor, numarul cel mai ridicat este in domeniul activitatilor de servicii si alte activitati unde isi desfasoara activitatea 89.375 de persoane, urmat de industrie si constructii, cu 78.801, si agricultura, vanatoare si servicii anexe, silvicultura si piscicultura, cu 3.185 de persoane.
Dana Pasc, directorul executiv al DJS Bihor, precizeaza ca, din totalul salariatilor, numarul cel mai ridicat este in domeniul activitatilor de servicii si alte activitati unde isi desfasoara activitatea 89.375 de persoane, urmat de industrie si constructii, cu 78.801, si agricultura, vanatoare si servicii anexe, silvicultura si piscicultura, cu 3.185 de persoane.
Cele mai importante investitii care se pot face se refera la suprafetele din zona porturilor situate pe canalele navigabile, unde este mult mai usor de construit o dana decat intr-un port maritim, a aratat Ovidiu Cupsa, care a mai adaugat ca transferul marfurilor pe si de pe barje, pe alte mijloace de transport este facilitata de constructia canalelor romanesti care sunt si cele mai adanci din lume.
Fondul Proprietatea trebuie sa mai primeasca de la stat, din banii incasati din privatizarea BCR, inca 160 de milioane de euro, care reprezinta diferenta dintre valoarea pachetului de 4% din capitalul bancii si suma incasata deja de la stat, a declarat joi directorul general al Fondului, Dana Lulache.Fondul Proprietatea a incasat pana in prezent 88 de milioane de euro in urma privatizarii BCR, adica 4% din cat a obtinut statul roman, insa Fondul trebuie sa primeasca 4% din valoarea BCR, a argumentat Lulache.
va avea loc si vizita fregatei germane Lubeck in Portul Constanta. Nava va acosta la dana pasageri vineri, 22 august a.c., in jurul orei 08.30.
Listarea la Bursa a Fondului Proprietatea, programata initial pentru prima jumatatea a anului viitor, ar putea fi decalata, daca piata de capital va continua sa fie in scadere, potrivit directorului general al societatii, Dana Lulache.
Procesul nu reprezinta neaparat un razboi intre Fond si Ministerul Economiei si Finantelor, dar ambele parti au considerat ca aceasta este cea mai corecta solutie", a declarat directorul general al Fondului Proprietatea, Dana Lulache.
Totodata, la sediul SC Minmetal SA din incinta portului Constanta, dana nr. 45, a avut loc dezbaterea publica pentru emiterea autorizatiei de mediu privind “Terminalul de cocs, bauxita si minereu”.
"In dana 45-46 din Portul Constanta, am identificat firma Romtim Construct Group care efectua lucrari pentru MinMetal, la halele unui terminal de cereale, fara a detine insa autorizatie de constructie.
, in statiunea Venus, la Hotel Dana va avea loc seminarul InteRUm, singurul seminar in domeniul capitalizarii resurselor umane din tara, au precizat organizatorii seminarului.
Teledonul s-a incheiat la ora 19:00, iar suma totala care a fost stransa a fost anuntata simultan in cadrul Observatorului prezentat de Alina Petrescu si emisiunii La Ordinea Zilei, prezentata de Dana Grecu.
Dana Grecu si Radu Tudor au prezentat cazul unui cuplu din Botosani, care si-a reconstruit casa dupa un incendiu si acum le-a fost din nou distrusa de ape.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DAR DACA URINA PE MENORAH SAU PE CORAN?", pe care il puteti citi in continuare.
Dana Paun si Robert Ungureanu (Craiova - luni), Sebesi Karen si Bogdan Rosca (Cluj - marti), Cosmin Tinta (Timisoara - miercuri), Mihaela Craciun (Bucuresti - joi), George Onofrei (Iasi - vineri).
Dar acum, dupa ani mai tarziu, ea inca nu a fost aplicata", spune Dana Duica, presedintele Asociatiei romane pentru energia eoliana.
Nu putem da drumul la terasa cand in fata portii principale sunt gropi", spunea in luna iunie pentru B365.ro managerul hanului, Dana Schitelea.
Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
De exemplu, in 2002, Dana Mihai a pus presiune pe noi sa terminam cercetarea pe Masivul Carnic. Dar aceasta zona este una exceptional de bogata si am refuzat categoric (lucrurile sunt descrise in amanunt in raportul meu pe 2002).
google-analytics.com