Cautare

596 de rezultate pentru "dana visanescu mese" (3.68 secunde)
Sotia fostului premier, Dana Nastase, a fost condamnata atunci tot la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru "participatie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamala", fiind achitata pentru complicitate la luare de mita si santaj.
Dana Savuica o apreciaza pe Carmen Iohannis si spune ca in ceea ce priveste stilul vestimentar, sotia presedintelui este pe drumul cel bun.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
Nu pentru ca a turnat marea cu sarea sub numele de Dana - ca am avut rabdarea sa citesc dosarul publicat pe Internet si mi s-a parut un mare "fas" - ci pentru ca m-am simtit mintita. ... acum incotro Mona/Dana? ... De vina e Dana din viata Monei.
in plus, Petre Berinde a fost obligat sa sponsorizeze cu produse din carne sau cu mese de protocol multi sefi din Inspectoratul Judetean de Politie, indeosebi pe comisarul sef Ioan Dohotaru, actualul sef al Politiei judiciare a PNA la Satu Mare.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
scaune din lemn - la 50 RON, mese de lemn - la 400 RON, blaturi de lemn de la 15 RON, la 50 RON pana la 70 RON, 100 RON, linguri mari, sulptate in lemn - la 150 RON, titireze din lemn - la 5 RON, mojar din lemn - la 30 RON, si 10 RON.
Tratamentul este de obicei local, practicindu-se zilnic toaleta CAE de catre medicul specialist ORL cu aspirarea secretiilor, instilatii cu solutii antiinflamatoare, antiseptice, antiedematoase, urmate de aplicarea unei mese de tifon peste care se instileaza diferite solutii, timp de mai multe zile.
Obisnuiti-va sa serviti mese mici, care sunt mai usor de digerat! ... - reducerea muncii cordului prin mese mai mici, cu alimente usoare sau lichide (imediat dupa infarct:
Copiii au nevoie de trei mese pe zi, o gustare si micul dejun, care pentru ei este important. ... Gustarea inseamna o masa mica intre doua mese principale si este prezenta in momentul in care copilului ii este foame, nu este obligatorie.
"In dorinta de a oferi un serviciu rapid si de calitate, precum si de a nu aglomera excesiv personalul disponibil pentru deservire, va rugam sa pastrati configuratia actuala a salii de mese fara a suplimenta numarul locurilor existente la oricare dintre mese.
Mese intinse, sute de pensionari -acesta a fost "peisajul" petrecerii de care ulterior am aflat ca se face "vinovat" liberalul Victor Manea. Acesta a oferit ieri mese intinse si in alte zone ale urbei noastre, dorind astfel sa fie alaturi de cei mai varstnici dintre constanteni.
"Ai copii, au vreo opt ani, ii violeaza si il cazam pe banii statului, sa stea sa manance trei mese pe zi vreo douazeci de ani", a spus senatorul.
Conferinta, care se desfasoara in perioada 3-5 aprilie a.c., va oferi posibilitatea lansarii proiectului de armonizare legislativa intre statele regiunii, sub forma unei mese rotunde.
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
Inscrierile incep la 11 iulie, iar programul prevede organizarea de prezentari si mese rotunde si in municipiul Galati. ... In cadrul acestei etape sunt prevazute organizarea si desfasurarea de prezentari si mese rotunde in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu-Mures, Craiova, Targoviste, Satu-Mare.
Pe mese, o insiruire de tavi adanci, cu fel-de-fel de sosuri - ba de ciuperci, stafide si ardei, ba cu varza fiarta, ba cu pilafuri ingalbenite si rumenite - si fel de fel de pesti - somn scos din adanc, crap burtos, stiuci.
In centrul halei se vor afla cele 35 de mese de cate 2 mp, destinate desfacerii legumelor si fructelor atat de catre reprezentantii firmelor de profil, cat si de producatorii agricoli.
800 de persoane, 30 de ospatari, 150 de mese, 7 preoti si 3 camioane cu flori A trait in bogatie si este condus pe ultimul drum cu opulenta.
Initial radacinile parului au fost vopsite pentru ca, mai apoi, sa se creeze cateva mese sau suvite cu un ton mai deschise decat parul meu. ... "Pentru radacina s-a folosit vopseaua permanenta, pentru mese, pudra decoloranta in combinatie cu un oxidant foarte slab.
google-analytics.com