Cautare

596 de rezultate pentru "dana visanescu mese" (2.99 secunde)
Dana Maratas expune zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Soacra mea si eu suntem designeri de bijuterii, iar Razvan e sistemul de suport logistic", ne-a spus Dana.
Dana Marijuana si iubitul ei, Sebi, participa zilele acestea la targul colectionarilor organizat in curtea Palatului Sutu.
Vedeta Dana Savica este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si, pentru ca tine la silueta sa, a reusit intr-un timp record sa isi remodeleze talia.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro. ... Dana Safta.
"Studiul constituie o premiera in tara noastra, atat datorita acoperirii nationale, cat si a completarii datelor culese pe baza de chestionar cu evaluarea spirometrica a subiectilor" a subliniat D-na Dana Farcasanu-directorul executiv al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate.
Duminica, 7 decembrie, intre orele 10:00-12:00, Dana Savuica a facut parte din echipa Coffeol si a servit cafea brasovenilor in scop caritabil. ... Dana Savuica s-a implicat in aceasta actiune si a oferit celor prezenti aroma bucuriei constand intr-o gama varianta de cafele si ceaiuri.
Dana Deac va pleca in luna octombrie la o clinica din Turcia, unde va fi izolata de restul lumii timp de 10 zile. ... Dana, cancerul a recidivat!
Dana Grecu: Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. ... Va veni in Romania si va prelua PSD-ul, a spus Dana Grecu.
Pachetele turistice la unitatile hoteliere - mese cu drob si bors de miel In privinta pachetelor operatorilor, acestea sunt, in functie de numarul de "stele", pentru toate buzunarele.
La unul dintre localuri am fost condusi intr-un asa-zis spatiu pentru nefumatori, era vorba de patru mese separate, dar, cand am ajuns in dreptul lor, am vazut ca fiecare masa avea pe ea cate o scrumiera plina cu mucuri de tigara.
Compania Dalli il ataca pe liberalul Ludovic Orban despre care spune ca este betiv, ca a dansat pe mese, s-a batut cu frisca si ca ii fugeau ochii dupa secretare.
Cei ce vin la Tac Biliard pot juca pe mese de biliard Dynamic III, cele pe care se desfasoara si competitiile EuroTur, si mese de snooker Shender, cele pe care se disputa campionatele europene si mondiale la nivel de amatori.
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Ia mese regulate si planifica-ti un program de antrenament regulat pentru a-ti ajuta corpul sa arda eficient caloriile ingerate si a fi echilibrat din punct de vedere hormonal.
Miriam Eugenia Soare) Balamucul cat casa, eu cu prietenele mele suntem urcate pe mese. Adevarul e ca mai multi dansam pe mese decat pe podea. Tot clubul era urcat pe mese si pe scaune.
1.Acces general Accesul general reprezinta achizitionarea online, de catre participanti, a minim 2 locuri, beneficiind din partea organizatorului de punerea la dispozitie a locatiei de amplasare a unei mese si 2 scaune precum si de programul de entertainment.
La Editura Corint a aparut cartea Mese si meniuri regale - eleganta, fast si bun gust de Stefania Dinu.
Dana Grecu si Mircea Badea au putut fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri.
Sotia sa, Dana Nastase, a primit - conform certificatului de mostenitor din 31 mai 2005 - 602.000 USD, 60.000 de euro si 281.669 de lei noi.
Dana Savuica a participat aseara la redeschiderea magazinului Top Line din zona Piata Unirii din Capitala. ... Detest fixativele care iti usuca parul, asa ca vreau fixative flexi care sa nu-mi incarce parul", ne-a spus Dana Savuica, in exclusivitate pentru estiri.ro.
google-analytics.com