Cautare

165 de rezultate pentru "dalles" (3.62 secunde)
PASTIA - Focsani - Miercuri, 20 februarie, ora 19.00 - SALA DALLES - Bucuresti - Luni, 25 februarie, ora 19.00 - Bacau - Marti, 26 februarie, ora 19.00 - TEATRUL VICTOR ION POPA - Barlad - Miercuri, 27 februarie, ora 19.00 - TEATRUL FANNY TARDINI - Galati Subiectul este cunoscut, dar tratat cu ingeniozitate in noua montare Un frizer dintr-o mahala bucuresteana de final de secol XIX, incepe o idila cu noua sa amanta, Didina.
La Teatrul Principal - Sala Dalles se joaca spectacolul Amor in Farmacie. Piesa de teatru este o comedie-farsa a clasicului francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor, rasturnarilor de situatii comice si un acid critic al moravurilor.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Actrita Rodica Popescu-Bitanescu interpreteaza rolul Maestrei si conduce repetitiile cu o echipa de actori tineri. Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si.
Incepand cu luna august, strada Caldarari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, devine locul de desfasurare a "Targului de Carte, Arte si Traditii", un proiect marca "Dalles Revolution".
Basilur Tea este prezenta cu un stand in cadrul Festivalului Ceaiului si al Cafelei, la Sala Dalles, in acest week-end, intre orele 10.00 - 20.00.
Asia Fest este primul festival din Romania dedicat promovarii valorilor culturale si bucatariilor specifice tarilor asiatice. Evenimentul va aduce bucurestenilor atat spectacole, prezentari si workshopuri culturale, cat si produse culinare, toate din tari precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, India si Turcia.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food:
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
Sotii Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cu:
La targul de la MTR, ce a avut loc recent, Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cucei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produsele lor naturale.
Pe cei de la Natural Bucovinean ii gasiti la expozitia organizata la Sala Dalles, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Intrarea este libera.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia sa, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Sala Dalles. "La standul nostru, gasiti:
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina, participa cu un stand cu produse apicole la targul de Craciun de la Sala Dalles.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" de la Sala Dalles, la standul Librariei Carte Spirituala gasiti o multime de noutati in domeniu.
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul de Paste organizat la Sala Dalles. Intrarea este libera!
In perioada sarbatorilor de iarna, de Sfantul Nicolae, Craciun, dar si de Sfantul Andrei, Gheorghe Florescu va fi prezent si la targul de la Sala Dalles cu specialitati de valoare.
La Sala Dalles, Treasure va fi prezenta la targul de Craciun, intre 28 XI - 23 XII, cu diverse produse:
google-analytics.com