Cautare

165 de rezultate pentru "dalles" (7.54 secunde)
Apicultorul Adrian Crainiceanu este prezent cu un stand in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. "Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles!
Adela Manolache, Make-Up Artist, este prezenta in aceste week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Am facut gratuit la Sala Dalles, in cadrul acestui targ, machiaje cu tematica asiatica, intre orele 10.00 - 16.00.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles, din Capitala. ... Sculpturile expuse la Sala Dalles sunt la preturi extrem de atractive. ... Targul de la Sala Dalles este deschis pana pe 24 decembrie inclusive, orele 15.00.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la targul de cadouri de Valentine‘s Day organizat la Sala Dalles. ... "La targul de la Sala Dalles e si un public tanar, dar vin si adulti", mai spune Manuela Golescu.
Puteti achizitiona sculpturile sale la expozitia de la Sala Dalles care va fi organizata de Martisor, ce reprezinta crucifixuri mici, crucifixuri mari, crucifixuri cu candela si inimioare sculptate in lemn si pictate viu colorat, specific zonei Maramuresului.
In avanpremiera, actrita Manuela Golescu ofera dedicatii si autografe pe noul sau CD "ce-i dragostea?", pe 7 si 8 martie, la standul Fundatiei GOLESCU, de la Dalles.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor. ... Sala Dalles va fi transformata de arhitectul Attila Kim (attilakim.com).
Caya Ivanov participa cu un stand de artizanat peruanan in cadrul targului de cadouri de la Sala Dalles, cu artizanat de Peru: ... La targul de Craciun de la sala Dalles, intrarea este libera!
Asadar a sosit vremea sa ne exprimam bucuria, la targul de martisor, "Festivalul Primaverii", de la Galeria Dalles, incepand cu 25 februarie.
Actrita Manuela Golescu participa la targul organizat de Martisor si de Ziua Femeii, de la Sala Dalles.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Obiecte vechi precum daltile, spiralele de strabunicul lor fac deliciul celor care vin la Sala Dalles.
La targul de Paste de la Sala Dalles este prezenta si firma S.C. ... Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.boutiquesilver.ro Targul de cadouri de la Sala Dalles mai este deschis si astazi.
La standul lui Gheorghe Florescu de la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, i-am intalnit aseara si pe actorii Eugen Cristea si Cristina Deleanu, care fac un cuplu in viata de zi cu zi. ... la Sala Dalles si la Romexpo.
Firma Maya Shop este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles cu un stand cu obiecte superbe si accesorii. ... Firma exista din anul 2008 pe piata din Romania si a inceput sa fie prezenta la targurile de la Sala Dalles din anul 2008.
Sotii Roxana si Mihail Focsa de la firma SC Focsa Son participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu ceva surprinzator: ... "Am adus la Sala Dalles veioze cu leduri 2 in 1, adica pe ele pot sta un ghiveci cu flori, bomboane, alune, covrigei sau lumanari.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. Acesta are un stand amenajat recent in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. ... Le mai puteti achizitiona pana pe 8 martie inclusiv, la Sala Dalles.
Carani Beiget, administrator la Centrul Cultural Turc Yunus Emre, a fost prezent cu un stand la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Alaturi de el, la standul de la Sala Dalles a fost prezenta si Firdes Iordache, asistent manager la Centrul Cultural Turc.
Cornelia Dumitrache participa cu mancaruri indiene de la restaurantele Agra Palace din Capitala, la targul de la Sala Dalles (la etajul I). ... "Bucatarul sef Arun Kumar, cu 15 ani de experienta in domeniu, va asteapta la Sala Dalles cu cele mai delicioase preparate indiene.
In cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, gasiti la standul Treasure: ... La standul Treasure de la Sala Dalles, cel mai cautat dintre ceaiuri este ceaiul Cleopatra.
google-analytics.com