Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (3.21 secunde)
Cursurile postuniversitare absolvite il recomanda mai curand pentru domenii precum administratia publica sau aparare, in conditiile in care a frecventat cursuri de specializare pe probleme administrative si Colegiul National de Aparare.
"Centrul Regional Media Gorj poate sprijini initiativele locale si are drept scop construirea unor structuri puternice de comunicare". Centrul Regional Media va desfasura activitati de creare de produse informative, cursuri de instruire, consultanta si dezvoltarea de proiecte.
Mai mult, sustine Miu, "exista profesori in judet care acuza ca eventualele cursuri de formare profesionala se acorda in functie de apartenenta la PD".
Primarul a mai spus si ca vor fi organizate cursuri de instruire pentru alesii locali care nu au descoperit pina acum tainele calculatorului si ale internetului.
Directorul Centrului, Dorel Popa, fost coleg de promotie cu Traian Basescu in Institutul de Marina "Mircea cel Batran", a admis ca "va manifesta putina clementa fata de presedinte, avand in vedere programul incarcat al acestuia, astfel ca marti il va invoi de la cursuri, urmand ca orele de la care absenteaza sa fie recuperate ulterior".
Presedintele PLD Timisoara, Stefan Sandu, a explicat situatia creata prin faptul multi dintre tinerii PLD care ar fi trebuit sa participe la eveniment sunt la cursuri si nu au mai putut veni sa dea startul campaniei.
La cursuri participa 65 de tineri, ce reprezinta mai multe ONG-uri din toata tara iar stagiul de formare este realizat cu scopul familiarizarii tinerilor in domeniul managementului fondurilor structurale si consolidarii capacitatii de absorbtie a fondurilor destinate in special acestei categorii de varsta.
Prima constituie elaborarea si publicarea brosurilor, a doua consta in organizarea campaniei de informare "Zilele femeilor intreprinzator", avand ca tematica asistenta oferita de Uniunea Europeana IMM-urilor, competitivitatea acestora si cultura antreprenoriala, in timp ce a treia etapa consta in organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala, pe durata a cinci zile.
Urmeaza in maxim o luna sa se inceapa construirea unei noi gradinite, in Agigea, cu 6 sali de cursuri. Pentru Agigea mai avem in plan reabilitarea infrastructurii si modernizarea cimitirului ortodox.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) a intrat in posesia autorizatiei cu seria CT nr. 0000331, eliberata de Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala, in baza careia este autorizata sa desfasoare activitati de formare profesionala a adultilor.
Ion Burciu a absolvit cursurile Academiei de Politiei "Alexandru Ioan Cuza" in 1996, fiind licentiat in studii juridice si ulterior a absolvit doua cursuri postuniversitare de specialitate.
"Unitatile de alimentatie nu au spatii de prelucrare a alimentelor care sa respecte normele sanitare in vigoare, iar personalul angajat nu a efectuat examenele medicale obligatorii si nici cursuri de instruire privind insusirea notiunilor de igiena.
Oficialul a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate a Universitatii "Petre Andrei" din Iasi. Daniel Moruzi a urmat si cursuri post-universitare de management in cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.
In mod categoric esenta sa incercam un schimb de cursuri, de competente in a preda tinerilor studenti si sper sa reluam discutiile privind acordul pentru recunoasterea diplomelor intre cele doua tari", a declarat astazi presedintele Traian Basescu, intr-un discurs sustinut la Universitatea Bogdan Petriceicu Hasdeu din orasul Cahul.
profesorilor debutanti sa li se mareasca salariul si sa spele pe jos, iar femeile de serviciu sa fie retrogradate si sa tina cursuri - nu cred ca vor face greva.
Agentii nostri au si dorinta apriga de invatatura, dovada intentiile de acum cativa ani ale generalului Virgil Ardelean de a cere aprobarea CSAT pentru a introduce cursuri de psihologia multimilor si tehnici de manipulare pentru agentii "Doi si un sfert".
Profesorii vor veni la scoala, dar nu se vor tine cursuri. Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Parlamentului, unde Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea Educatiei.
• In domeniul formarii profesionale, s-a introdus prevedera ca, in cazul participarii salariatilor la cursuri de formare profesionala din initiativa angajatorului, costurile sa fie suportate in intregime de angajator.
Controlorii financiari au mai descoperit faptul ca s-au achizitionat cantitati de lapte si corn mai mari decat numarul elevilor prezenti la cursuri, platile nejustificate in acest caz cifrandu-se la 4.459 de lei.
• Membru in 9 Societati Stiintifice Nationale si Internationale de chirurgie • Cursuri de managementul Sanatatii publice: Elvetia si SUA Fost Director al Directiei de Sanatate Publica Cluj.
google-analytics.com