Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (2.60 secunde)
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Nu are rost sa te inscrii la cursuri de box, cateva ture cu bicicleta ar trebui sa fie de ajuns.
Activitatea profesionala se completeaza frecvent cu studii stiintifice si participari la congrese, workshop-uri si cursuri de specializare din Romania si strainatate.
In prezent, Grant Cameron tine cursuri privind constiinta. Dupa opinia sa, la ora actuala conexiunea cu constiinta este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l afle comunitatea OZN.
Repartitia uniforma a medicilor in intreaga tara, nu numai in marile centre universitare; 19. Cursuri obligatorii de comunicare pentru medici, actiune ce poate reduce si numarul acuzatiilor aduse medicilor.
Cat despre revolutionarul de profesie de astazi, el se bucura de reputatia unui IT-ist, dar conform profilului sau pe Linkedin nu este IT-ist, pentru ca a urmat doar cursuri de psihologie la universitatea Titu Maiorescu.
Ulterior ea a adunat o clientela semnificativa si a inceput sa tina si cursuri. Toate aceste preocupari au devenit dupa aceea mijlocul ei principal de a-si castiga existenta.
Dupa anul 2000 Rudan a predat cursuri pentru activarea energiilor paranormale, ca si de protectie si autoaparare extrasenzoriala. Vasile Rudan a avut si cateva intalniri OZN, pe care mi le-a relatat si personal.
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. Insa, asta nu inseamna si faptul ca elevii vor sta acasa.
Clubul ofera, pe tot parcursul anului, cursuri despre OZN-uri, activitati paranormale, evenimente inexplicabile, fenomene stranii si subiecte conexe. In 2011, clubul a organizat Congresul international OZN din Hong Kong, primul din acest gen din Asia.
Fapt surprinzator, pentru un timp, au aparut si au functionat scoli evreiesti unde se invata ebraica, a fost autorizata infiintarea de cluburi sportive unde se organiza o pregatire paramilitara a tinerilor sionisti si au fost initiate cursuri de reconversie profesionala pentru cei ce doreau sa emigreze in Palestina.
In schimb, am reluat cursurile din facultate, am studiat cursuri noi si am facut calculele cu mana mea, pana cand am inteles din matematica despre ce este vorba.
Am mers acolo la conferinte, la niste cursuri, dupa care am facut un observer.
Programul guvernamental implementat prin Ordonanta nr. 7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene.
Acest lucru a fost intarit chiar de unul de-al lor, Cristian Adomnitei, presedintele TNL, care si-a anuntat colegii ca Scoala de Vara va avea un program complex, iar lucrurile vor fi luate cat se poate in serios, prezenta la cursuri fiind obligatorie, cu toate absentele penalizate.
Din cele spuse de Victor Manea, actuala editie a Scolii de Vara a fost pana acum un succes, tinand cont de faptul ca nu mai aveai unde sa arunci un ac in sala de cursuri.
Traian Basescu a venit la Costinesti in jurul orelor 11.00, intr-o pauza dintre cursuri, imbracat marinareste, cu un tricou alb cu dungi albastre.
Presedintele Basescu a criticat ieri la Brasov, unde a participat la deschiderea anului universitar, cumulul de functii al cadrelor didactice, care, pe langa cursuri, lucreaza ca procurori, medici, parlamentari.
Soferul prefectului a facut cursuri speciale la Bucuresti pentru a putea conduce masina, pentru ca pana in prezent Prefectura Gorj a avut ca masina oficiala un automobil Daewoo.
“Mai mult decit atit, am inteles ca judecatorul Galaon se afla intr-o deplasare la Bucuresti de citeva zile pentru a participa la niste cursuri de pregatire profesionala.
google-analytics.com