Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (3.01 secunde)
A urmat mai multe cursuri postuniversitare (in cadrul Institutului Medico-Militar Bucuresti - 1982-2000, specializare in domeniul management si relatii economice internationale la ASE Bucuresti - 2001, specializare in medicina muncii la Facultatea de Medicina Sibiu - 2003), a obtinut masterul in specializarea Medicina sociala si management sanitar la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis” (2004), iar din 2003 este doctorand la UMF Timisoara.
Inainte de Revolutie, traseul social-democratului a bifat insa si legaturi cu Securitatea, functii UTC, cursuri aprofundate de marxism si aprecieri superlative despre ambitia si pregatirea sa ideologica.
Prin aceasta masura legislativa autoritatile statului intentioneaza sa elimine situatiile tot mai frecvente de clienti care intra in capcanele anumitor case de schimb valutar ce utilizeaza mai multe cursuri la aceleasi valute.
Acesta prevede ca absolventii studiilor universitare de licenta sau masterat pot ocupa posturi in invatamantul prescolar si preuniversitar, cu conditia urmarii unor cursuri de psihopedagogie.
Uneori era educat acasa sau urma cursuri prin corespondenta. In plus, studia informal cu profesori universitari. In cea mai mare parte a timpului insa, citea o multime de carti, de unul singur.
Consumatorii au, de asemenea, posibilitatea de a face dovada unor legaturi stabile care presupun o prezenta frecventa si substantiala pe teritoriul statului membru al operatorului de telefonie mobila, cum ar fi un raport de munca sau frecventarea de cursuri recurente la universitate.
Din pacate, ceasornicari buni sunt mai rar in Bucuresti. Se mai fac cursuri de ceasornicar la firmele mari, dar dureaza un an si jumatate.
Nici Ion Iliescu a nu a fost uitat de liderul liberal, Flutur spunand ca sunt dispusi sa-l trimita la cateva cursuri de democratie autentica si proprietate garantata la Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Artistii invitati vor dansa pe ritmuri latino si vor sustine cursuri pentru cei ce doresc sa invete tainele coregrafiei.
S-au organizat cursuri pentru 800 cadre didactice, romanesti din Transnistria, apar publicatii ca: Transnistria, Glasul Nistrului, Bugul, Gazeta Odessei, Tara Bugului, Molva.
Cadrele didactice nu au fost silite sa urmeze cercurile de vara in limba ucraineana, ci 30 dintre ele au urmat cursuri la Chisinau.
- Ai facut niste cursuri in acest sens? - Nu. Nu sunt designer si tot repet asta. Sunt absolventa de Conservator, asadar tot artist, insa dragostea pentru hainute frumoase este pur si simplu nativa.
Mai mult, au organizat pentru invatatori, cursuri de istorie, geografie si cantec romanesc.Tot ei au ajutat la organizarea de intruniri la care se discutau problemele populatiei si se cautau solutii.
Eminescu, pribeag pana atunci, se impaca cu familia, dupa ce tatal sau ii promite sprijin pentru a urma cursuri universitare la Viena, iar la 2 octombrie, se inscrie la Facultatea de filosofie ca simplu auditor, fiindca nu avea diploma de bacalaureat.
El a fost retinut pe motiv ca ar fi eliberat in perioada in care a condus Colegiul Pedagogic din Targu Jiu certificate de absolvire false pentru studenti si ca ar fi organizat cursuri care nu erau autorizate.
Pe de alta parte, multi nu s-au regasit in oferta bursei de azi (ieri - n.r.), motiv pentru care au optat pentru cursuri de calificare.
Intr-o buna zi, la facultate in pauza dintre doua cursuri, ajutata si de alte fete, s-a apucat sa ma fardeze si sa ma imbrace cu o haina de blana si cu o caciulita adecvata si a executat totul cu atata seriozitate incat la sfarsit aratam ca o cucoana gigantica.
O alta sesizare face referire la anomalia promovata de Universitatea Saguna, care a introdus in cursuri de marina, fara nici o aprobare din partea Autoritatii Navale, dar si la situatia nefiresca generata de existenta a doua institute superioare de marina.
Ei fac cursuri si demonstratii publice anuntate din timp, isi popularizeaza metodologiile si formularele de estimare a scorurilor, inclusiv pe internet.
Cotidianul : Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata.
google-analytics.com