Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (3.04 secunde)
In cladirea monument istoric se vor tine cursuri pentru studenti (Autoare: ... In fosta sala de sedinte a Prefecturii vom amenaja un amfiteatru, iar in celelalte spatii vor fi sali de cursuri si laboratoare.
de la Face painting si modelare de baloane, la cursuri de dictie si improvizatie sau la jocuri de rol. ... Dupa cursuri, distractia in piscine si pe tobogane este singura regula impusa.
De asemenea, SAMAS a implementat si un sistem de cursuri pentru parinti, un ghid de nutritie pentru parinti si ateliere de gatit atat pentru copii cat si pentru parinti.
Acesta ce isi propune sa educe si sa ajute copiii prescolari sa-si formeze obiceiuri de alimentatie sanatoasa prin lectii interactive si cursuri cu toate persoanele care pot influenta alegerile copiilor.
Cursuri de informatica la firma IBM, Sophia Antipolis etc. ... Incepand din 1968, la CEPECA Bucuresti, el a predat cursuri de informatica, a condus si a participat la numeroase proiecte de informatizare, unele de nivel national, in special in managementul sanatatii, al cercetarii si al proceselor industriale.
ateliere, demonstratii, cursuri de educatie pentru uleiuri esentiale si multe altele. ... Dintre cele mai importante momente ale festivalului se numara ateliere de lavanda, cursuri de wellness, fructe de pomi fructiferi si plimbari pentru a vizita ferma si livezile.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
De anul viitor se vor putea tine cursuri aici. ... - Eram elev la liceu si profesorii ma invoiau de la cursuri ca sa vin sa ajut la refacerea gradinii.
- expozitie cu vanzare - sesiuni de comunicari - workshopuri si demonstratii - muzica de relaxare - cursuri de initiere si formare post eveniment - promotii si concursuri - alte evenimente incredibile care sa va rasfete simturile CINE PARTICIPA?
- Din iulie am fost aleasa Vicepresedinte al Asociatiei Internationale a Consultantilor de Imagine , responsabila de departamentul Educatie, de aceea proiectele mele viitoare sunt mai ales pentru o serie de cursuri la nivel european, pentru consultantii de imagine si de evenimente internationale.
Un urs si-a facut aparitia in fata unei scoli din comuna Cerasu, Azuga. Elevii erau la cursuri in acel moment si l-au fotografiat si filmat pe animalul care se plimba in voie.
340/2005 privind Institutia Prefectului, nu pot ocupa functia de prefect decat persoanele care fac parte din corpul prefectilor, calitate pe care o pot dobandi numai dupa ce urmeaza cursuri de specializare si sunt atestati.
Un elev in varsta de 17 ani de la o unitate de invatamant din municipiul Ramnicu Valcea a primit o amenda de 2.500 de lei dupa ce a fost prins la cursuri cu un pistol de tip airsoft asupra sa, au informat, marti, reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Valcea.
Mai mult, municipalitatea va suporta costul unor cursuri de instruire a alesilor nostri in folosirea PC-urilor pentru ca acestia sa nu cumva sa se incurce in complicatele combinatii de taste si intrebari-capcana.
Nu imi pot inchipui ce este in sufletul bietilor oameni, care au aflat ca proprii copii nu au mai dat pe la scoala cu lunile, desi aveau convingerea ca invataceii sunt bine mersi la cursuri.
Am cantat in corul scolii de mica, am luat apoi cursuri muzicale in privat. ... Anii urmatori ii voi dedica in primul rand carierei muzicale, dar voi face si cursuri de actorie.
Livia Gheorghe a absolvit doua facultati si un master si a urmat o scoala de business in moda Artcademy Fashion Business School in Paris si apoi cursuri la Business Image & Etiquette in Monreal, Canada.
15 instructori de la un ONG au predat cursuri teoretice cu notiuni despre planul de urgenta al familiei, notiuni de siguranta in timpul si dupa cutremur.
Iliescu le-a vorbit apoi celor catorva zeci de elevi, scosi de la cursuri si adunati in holul scolii, despre istoria informaticii si a tehnologiei.
Acesta va fi presedintele PUR, Dan Voiculescu, care a adresat ieri o scrisoare presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, prin care il informeaza ca s-a inscris la o serie de cursuri in strainatate pentru obtinerea doctoratului in stiinte politice.
google-analytics.com