Cautare

502 de rezultate pentru "cursuri" (2.91 secunde)
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj incearca sa-i ajute pe someri, organizand cursuri gratuite de calificare in diverse domenii.
Cursurile vin în întâmpinarea tuturor fermierilor„Obiectivul acestor cursuri este îmbunatatirea cunostintelor si competentelor în domenii precum planificarea culturilor în conditii de rentabilitate în fermele horticole, gestionarea rationala a materiilor prime si materialelor necesare fermelor horticole;
Cursurile vin în întâmpinarea tuturor fermierilor„Obiectivul acestor cursuri este îmbunatatirea cunostintelor si competentelor în domenii precum planificarea culturilor în conditii de rentabilitate în fermele horticole, gestionarea rationala a materiilor prime si materialelor necesare fermelor horticole;
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
participarea la cursuri de instruire pentru formare/calificare profesionala; participarea la cursuri privind notiuni fundamentale de igiena pentru comercianti, necesare in activitatile de comercializare a produselor alimentare; participarea la cursuri de specializare/perfectionare profesionala a comerciantilor pentru dobandirea de competente profesionale suplimentare;
Toate costurile (cursuri, cazarea, masa, transpostul si suportul de curs) legate de participarea la cursuri sunt suportate din bugetul proiectului", a declarat Marius Vladu, administratorul proiectului.
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice.
Potrivit site-ului www.121.ro, in ultimul timp, angajatorii sunt din ce in ce mai interesati ca angajatii lor sa urmeze ori sa fi urmat cursuri de specializare si perfectionare sau postuniversitare de master, doctorat.
Incepand de luna viitoare, aproximativ 100 de lucratori necalificati din domeniul turistic vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesionala.
Semestrul I • Cursuri - luni, 16 septembrie 2013 - vineri, 20 decembrie 2013 (In perioada 2 - 10 noiembrie 2013, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta) • Vacanta de iarna - sambata, 21 decembrie 2013 - duminica, 5 ianuarie 2014 • Cursuri - luni, 6 ianuarie 2014 - vineri, 31 ianuarie 2014 • Vacanta intersemestriala - sambata, 1 februarie 2014 - duminica, 9 februarie 2014 Semestrul al II-lea • Cursuri - luni, 10 februarie 2014 - vineri, 11 aprilie 2014 • Vacanta de primavara - sambata, 12 aprilie 2014 - marți, 22 aprilie 2014 • Cursuri - miercuri, 23 aprilie 2014 - vineri, 20 iunie 2014 • Vacanta de vara - sambata, 21 iunie 2014 - duminica, 14 septembrie 2014 Tezele din semestrul intai al anului scolar 2013-2014 vor fi sustinute, de regula, pana la 20 decembrie 2013, iar cele din semestrul al doilea, pana in 23 mai 2014.
In acest context, Tehno Art Solution se pliaza exact pe nevoile si cerintele pietei muncii din Romania organizand cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat.
Una din atributiile Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) este aceea de a desfasura cursuri de formare si reconversie profesionala care au drept scop integrarea somerilor in piata muncii.
In vederea pregatirii pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Institutul National de Administratie, scoala practica dedicata formarii profesionale de excelenta pentru functionarii publici, are in proiect organizarea unor cursuri de specializare, in cadrul carora experti din cadrul Agentiei de Plati Pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit urmeaza sa efectueze module de pregatire pe profile si specialitati sau cursuri de specialitate in cadrul INA.
BCR a vândut ieri euro la pretul de 3,7350 lei pentru un euro si a cumparat la 3,6450 lei, cursuri afisate în jurul orei 11.30.
Etapa a treia prevede organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 6 zile in cadrul a 11 locatii.
La Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Calarasi se fac cursuri care dureaza sase luni, de coafor, frizerie, manichiura clasica si pedichiura. De aceste cursuri se ocupa Stela Stanescu, care este trainer.
Proiectul s-a desfasurat in perioada octombrie 2010 - noiembrie 2013 si a cuprins o serie de cursuri de formare profesionala (profilaxie dentara, ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, estetica dentara, dar si protectia mediului, egalitatea de gen, egalitatea de sanse si respectarea diversitatii).
Compania Quanta Resurse Umane SRL in parteneriat cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit, prin cursuri specifice domeniului aeronautic si sectorelor conexe, un numar de 1516 de angajati din aceasta industrie.
google-analytics.com