Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (3.60 secunde)
In Parcul Izvor, petrecerea va debuta cu discursuri electorale sustinute, printre altii, de catre liderul social-democrat, Mircea Geoana, sau de catre candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Cristian Diaconescu, au precizat sursele citate.Cei prezenti vor avea parte si de un spectacol muzical, sustinut de circa 15 formatii.
Dupa demisia pe care si-a dat-o Amet Nuridan din functia de arhivar, la Agigea se prefigureaza si alte "dezertari", dupa cum crede primarul Cristian Carjaliu.
Incepand de ieri, presedintele Ligii Judetene a Primarilor si Consilierilor PSD Constanta este edilul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto).
Cristian Moldovanu, reprezentantul CJC in Consiliul de Administratie al Aeroportului, a declarat ca a primit de la Ministerul Turismului o nota prin care informeaza ca fondul de salarii pe anul 2009 a fost majorat cu rata inflatiei, respectiv 6,5%.
Conducerea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu face eforturi pentru mentinerea salariilor la nivelul celor din decembrie 2008, ne-a declarat directorul general Cristian Pavalasc (foto), care a marturisit ca atat el, cat si restul angajatilor, sunt ingrijorati de lipsa banilor.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului. ... Nu am vazut un om care joaca la totul sau nimic", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca s-a inscris in cursa pentru conducerea partidului, fara a oferi o motivare pentru aceasta decizie.
Dupa pierderea competitiei interne din PSD, senatorul Cristian Diaconescu se afiliaza grupului de parlamentari independenti, a declarat generalul Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului supranumit "vagonul-restaurant Oprea".
Liderul filialei Constanta a PSD, Radu Mazare, il catalogheaza pe demisonarul Cristian Diaconescu drept "o jitie tradatoare", explicand ca prin "jitie" intelege "o jigodie mai mica".
'Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela.
Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-l felicite pe Victor Ponta pentru preluarea sefiei PSD.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Deoarece drasticele masuri economice anuntate de presedintele Traian Basescu nu au o motivare rationala, este foarte posibil ca Romania sa fie "un experiment al reducerii la maximum a statului", avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. ... Sanatatea, educatia si pensionarii nu conteaza", explica Cristian Parvulescu.
Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu:
Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca Guvernul Boc este sustinut de fotti peseditti stransi in UNPR, comentand declaraţiile de vineri ale liderului Partidului Social Democrat (PSD) Victor Ponta care ii numette "tradatori" pe acestia, potrivit Agerpres.
Problema este ca Doljul are un singur post de subprefect, ocupat in prezent de Cristian Sovaila, asa ca unul dintre cei doi este platit degeaba de statul roman.
Problema este ca Doljul are un singur post de subprefect, ocupat in prezent de Cristian Sovaila, asa ca unul dintre cei doi este platit degeaba de statul roman.
google-analytics.com