Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (3.79 secunde)
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
PSD si PNL isi disputa candidatii pentru Sectorul 6 si isi paseaza responsabilitatile cand vine vorba de competitia pentru primariile de la sectoarele 2 si 4, unde Neculai Ontanu si Cristian Popescu Piedone sunt cotati cu sanse mari sa castige noi mandate.
Cristian Preda il ataca pe Boc: A fost penibil, e si acum penibil Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica, intr-o postare pe blogul sau, pe presedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil. ... Acest tip de politica nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.
Managerul Poly­start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj. ... Cristian Dobre are 41 de ani si conduce grupul de firme Polystart din Craiova.
Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu. ... In direct la RomaniaTV, Cristian Tudor Popescu a declarat:
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Actualitate publica articolul 'Fosta sotie si prietenii din Oradea nu-l considera capabil de viol pe Cristian Tabara', in care este relatata parerea fostei sotii a reputatului om de cultura si de televiziune.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu. ... Si, in plus, e certificat bio", ne-a spus Cristian Margarit.
Un mare respect in cariera mea il am pentru Cristian Topescu, care mi-a fost un model in munca, de a prezenta programe mari de televiziune, nu doar de a realiza si a fi implicata in organizare.
Cristian de 23 de ani, D. Cristian de 24 de ani, toti din Bucuresti si alte patru persoane ce urmează ... Cristian, cu o sabie, l-a lovit pe N. ... Cristian. ... Cristian este fugit de la domiciliu pentru a se sustrage cercetarilor, fiind luate masuri in vederea prinderii acestuia.
A doua varianta pentru acest post avuta in vedere de catre liberali ar fi deputatul George Scutaru. In acelasi timp, sefia Comisiei parlamentare de control a SIE ar putea reveni deputatului democrat Romeo Raicu.
"Am achitat ce aveam de plata si speram sa nu mai intampinam probleme in activitatile de deszapezire a arterelor nationale in aceasta iarna", a sustinut Viorel Scutaru, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi (DRDP), adaugand ca spera ca noile costuri care vor trebui achitate pentru acest sezon sa fie minime, pentru ca altfel vor ramane putini bani pentru realizarea investitiilor pe partea de reabilitare a infrastructurii rutiere deplorabile in prezent.
Deputatul PNL George Scutaru ii solicita presedintelui Basescu, printr-o declaratie de presa, informatii suplimentare despre dosarele predate la CNSAS. "Consider ca presedintele Traian Basescu trebuie sa ofere informatii suplimentare care sa elimine orice fel de neclaritati cu privire la dosarele predate CNSAS.
Un alt liberal, deputatul George Scutaru, a sugerat democratilor ca ar face mai bine sa-l convinga pe Turianu sa demisioneze daca vor sa demonstreze ca doresc cu adevarat eliminarea fostilor comunisti si colaboratori ai Securitatii din viata politica a Romaniei.
Pe de alta parte, colegul de partid al Ralucai Turcan, deputatul liberal George Scutaru, a declarat ca introducerea conceptului este doar un pretext, urmatorul pas fiind ca orice activitate a Guvernului sa poata fi socotita in contradictie cu strategia.
Conform unor lideri liberali, deputatul PNL George Scutaru, in prezent, membru in Comisia de aparare din Camera Deputatilor, este cel mai sigur inlocuitor al ministrului Stroe.
"Nu putem vorbi de reformarea clasei politice, ca proiect politic al Aliantei PNL-PD, atat timp cat PD continua sa-si protejeze oamenii care au lucrat cu Securitatea", a declarat ieri deputatul liberal George Scutaru.
google-analytics.com