Cautare

524 de rezultate pentru "cristi stanciu" (6.41 secunde)
What’s Up a cantat o piesa cu mesaj critic la adresa presedintelui Traian Basescu, iar prezentatoarea Liana Stanciu l-a oprit pe Marius Ivancea din cantat.
Chiar daca se tine departe de camerele de luat vederi, unul dintre cei mai bine imbracati barbati din seara respectiva a fost Razvan Stanciu, sotul Danei Savuica.
In interpelare, senatorul afirma ca detine informatii potrivit carora presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, membru totodata al completului care l-a condamnat pe Nastase, a avut o intrevedere secreta cu Traian Basescu, cel mai probabil la Cotroceni, cu trei zile inaintea sentintei.
Ce fel de opozitie ar putea face cand dosarul in care ar putea fi judecat va ajunge pe mana Liviei Stanciu, partener de nadejde al DNA? ... Nu mai discutam despre Rarinca, Livia Stanciu si afacerile clanului Basescu.
Un produs farmaceutic, fie el medicament, supliment alimentar sau dispozitiv, trebuie recomandat de specialisti si nu de firmele de publicitate, a declarat Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedintele APC Romania.
Judecatoarea Ghena, de fel din Galati, o demna succesoare a faimoasei Livia Stanciu de al carei stil se pare ca este bine contaminata, a dus obraznicia pana la limite inacceptabile.
Carol Stanciu, Presedintele Societatii Romane de Gastroenteorologie. ... Carol Stanciu. De ce se instaleaza ciroza hepatica? Potrivit prof. dr. Ciora Cosmin, medic gastroenteolog la Spitalul Clinic Fundeni, principalele cauze ale cirozei hepatice sunt:
Astel, cum ar fi Soare, Prince Mircea, Nedeea, Castel Bolovanu, Castel Starmina si-au castigat locul bine meritat in aprecierea consumatorilor, acesta fiind certificat si de numeroase premii dobandite la nivel national cat si international, ne-a spus Dragos Stanciu de la Vinarte Romania, care participa in acest week-end la Targul de Vinuri organizat in curtea MTR.
Cristi Brancu: ... Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
"strengareste" Manifestarea de la Ovidiu a avut parte, asa cum a obisnuit deja, de prezenta presedintelui PDL Constanta, deputatul Stelian Dutu, de cea a potentialilor parlamentari Ionel Popescu, Emilia Murineanu si Cristi Costea, a tinerilor aspiranti tot la fotolii de parlamentari Mihai Petre si Cristina Branzoi, dar si a primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi.
De la LPS "Petrache Triscu", din grupele antrenate de profesorii Nicolae Parvu si Cristi Margineanu, au urcat pe podium sportivii:
Piesa a putut fi ascultata vineri, 16 aprilie, la Radio 21, in cadrul emisiunii Muzica ta, realizata de Marian Soci si Cristi Stanciu.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Vrea sa tina sub papuc presa locala si inventeaza tot felul de reguli", ne-a spus Cristi Calmuc, redactor-sef la publicatia "Telegraf-expres" din Tecuci. ... Un punct de vedere in ceea ce priveste aceasta poveste ne-a fost oferit si de liderul organizatiei sindicale MediaSind, Cristi Godinac.
Presedintele Organizatiei Municipale a PNG, Cristi Ghiorghe, a spus ieri ca Traian Basescu joaca pentru a doua oara la cacealma. ... "Cred ca joaca si de aceasta data la cacealma, asa cum a facut si in cazul demisiei in cinci minute", a spus Cristi Ghiorghe.
Consilierul judetean PSD, Cristi Iovan, a declarat joi ca, de doi ani, PSD plateste în fiecare luna chirie, ceea ce înseamna ca actul de închiriere este în continuare valabil.
"Cristi Diaconescu este binevenit, mi-as dori sa fie unul dintre candidatii de la centru", a spus Vanghelie, intr-o emisiune televizata, precizand ca nu crede ca vor fi multe personalitati care vor dori sa candideze la Bucuresti, "pentru ca electoratul bucurestean este complicat".
Joi, liderii USL au anuntat ca la Buzau candidatul pentru Consiliul Judetean este liberalul Cristi Bigiu. ... In replica, senatorul PNL Cristi Bigiu l-a invitat pe Victor Mocanu sa candideze si la anul, dar nu din partea USL, ci ca independent ori din partea altui partid.
Prima frana i-a venit de la UNPR unde, aparent amabil, Gabriel Oprea l-a anuntat ca propunerile formatiunii pentru Aparare si Externe sunt Gabi Oprea si Gabriel Oprea, respectiv Cristi Diaconescu si Cristi Diaconescu.
google-analytics.com