Cautare

524 de rezultate pentru "cristi stanciu" (4.97 secunde)
Cristi Minculescu a ajuns sa cante in tren, in Germania Stramutat de trei ani in Germania, pentru o viata personala si profesionala mai buna, Cristi Minculescu a stabilit noi performante.
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Pentru Cristi Mihailescu, caricatura este, in primul rand, o modalitate predilecta de a valoriza criticarea realitatii cotidiene, un construct expresiv abreviat unei moralitati necesare. ... Cristi Mihailescu este un moralist autentic, dar neostentativ, un bonom ce mimeaza seriozitatea, fara malitie, tuse grotesti si distorsiuni inutile. ... La multi ani, Cristi Mihailescu!
Tot la standul Mirunei Nedef sunt si clatite facute de Cristi Sfetcu: ... Se fac cu lapte, faina, cu esenta de vanilie, cu diverse umpluturi, miere, nuca, banane, fructe de padure, nutella, ne-a spus Cristi Spetcu.
Judecatorul Cristi Danilet anunta ca CSM a decis luni excluderea sa din magistratura din cauza a doua filmulete publicate anul trecut pe TikTok despre care magistratul spune ca reflecta viata sa privata si nu au legatura cu justitia.
Cristi Pulhac si sotia, Raluca, si-au botezat micutul in secret, iar evenimentul a fost restrans. Cristi Pulhac a facut primele declaratii in exclusivitate la Antena Stars si a marturisit ca nu au avut prea multi invitati si au vrut sa fie un eveniment intim.
Nu-mi place sa fiu una dintre persoanele care spun ca inainte era mai bine, dar..." Andreea Stanciu, 23 ani, studenta, Constanta: ... Gabriel Stanciu, 24 ani, student, Bucuresti:
Un alt consilier de stat demisionar la Cotroceni este Sorin Stanciu, seful compartimentului “Probleme cetatenesti“ (scrisori, audiente). ... Dragoste cu sila nu se poate“, a declarat Stanciu.
Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu, Dan Mocanescu, Liviu Almasan, Gabriel William Branza, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Olguta Cocrea, Dan Grigore, Daniel Ionescu, Mircea Giurgiu, Costel Ovidenie, Dumitru Puzdrea si Ion Stoica.
Independentul Anghel Stanciu a fost iritat de faptul ca pesedistul Victor Ponta, secretar de sedinta, citea presa in loc sa fie atent.
Deputatul Anghel Stanciu, unul dintre fondatorii PP, nu a fost prezent la congres a€ždin motive obiectivea€œ si nu a primit nici o functie de conducere.
Mihaela Poenaru - Box Augustina Stanciu - Aferim! ... Augustina Stanciu - Box Andreea Szelyes - De ce eu? Cel mai bun machiaj si cea mai buna coafura (lung metraj fictiune) Petya Simeonova, Bianca Boeroiu, Domnica Bodogan - Aferim!
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Independenti Intr-o situatie aparte se afla independentul Stefan Stanciu. ... Cind voi avea o optiune o veti aflaa€�, ne-a declarat Stefan Stanciu.
In sfirsit, consilierul judetean Stefan Stanciu, directorul Muzeului de Istorie, a renuntat la independenta si s-a inscris in PSD. ... Stanciu a parasit insa ultima formatiune la scurt timp dupa inscriere si a devenit independent.
Cel mai harnic parlamentar a fost deputatul PSD Anghel Stanciu, care, desi merge in carje, a luat cuvantul de nenumarate ori si chiar a invocat o pauza de consultari, pentru detensionarea lucrarilor.
Reluate, discutiile nu au durat decat un sfert de ora, deputatul PSD Anghel Stanciu contestand numaratoarea facuta de secretarii de sedinta, conform carora exista cvorumul necesar. Stanciu a spus ca, potrivit numaratorii sale, in sala mai erau doar 160 de parlamentari, si nu 240, cum raportau secretarii de sedinta.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
google-analytics.com