Cautare

524 de rezultate pentru "cristi stanciu" (2.66 secunde)
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
In prag de Anul Nou, Cristi Borcea a primit o vizita-surpriza la Arestul Central: ... De altfel, in luna octombrie, Cristi Borcea si-ar fi petrecut mare parte din permisia obtinuta pentru botezul fetitei, cu Valentina Pelinel. ... In 2014, Valentina Pelinel s-a despartit de politicianul Cristi Boureanu.
Data viitoare imi iau smochingul la munte Incantat de frumoasa primire pe care au avut-o, Cristi Brancu a declarat:
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Langa standul Mirunei Nedef, din cadrul 100 de traditii romanesti din curtea MTR, se afla un stand al lui Cristi Spetcu care prepara clatite uriase. Aceste clatite preparate de Cristi Spetcu sunt facute dupa o reteta speciala, dupa o reteta frantuzeasca, au si unt si portocale si coniac.
"Marita", debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, a aparut in cinematografe pe 1 decembrie, avand avanpremiera la Cinema Muzeul Taranului.
FCSB vrea arbitri straini la derby-ul cu CFR, Cristi Balaj vine cu alta varianta. ... Cristi Balaj a dezvaluit ca a fost contactat de ros-albastri in legatura cu acest subiect! ... Dorim un arbitraj fara greseli", a dezvaluit Cristi Balaj pentru Orange Sport.
Mihai Stoica a condamnat in termeni duri comportamentul lui Cristi Sapunaru si spune ca se impun sanctiuni foarte dure. Cristi Sapunaru il ataca pe Mihai Stoica: ... Replica lui Cristi Sapunaru a fost si ea dura. ... Mai bine las eu capul jos", a spus Cristi Sapunaru.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Dupa cum era de asteptat, Consiliul a decis si excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, confirmand astfel anuntul facut de Vadim Tudor inca de pe vremea cand era doar presedinte de onoare.
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
“Am solicitat Biroului Permanent sa ia act ca grupul s-a infiintat la 6 iunie, si el exista conform prevederilor legale“, a declarat Anghel Stanciu.
Deputatul PSD Anghel Stanciu a cerut de mai multe ori ca parlamentarii sa ia o pauza dupa finalizarea articolelor din proiectul de buget, o data din motive tehnice, pentru ca ministrii sa fie anuntati sa vina la dezbateri, iar alta data ca parlamentarii sa se consulte pe tema anexei 1 referitor la sumele care sunt acordate cercetarii.
In aceste conditii, atributiile primarului au fost preluate de viceprimarul Crisan Stanciu, care ne-a declarat ieri ca nu poate conduce o comuna de 12.000 de locuitori de unul singur. ... Este o situatie de care nu mai auzit nimeni in tara", ne-a declarat viceprimarul Crisan Stanciu.
(STANCIU DORU MIHAIL : ... pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor) 10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL :
presedintia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, persoana cu calitati profesorale precare (asemenea Aspaziei!), dar cu un bun instinct al supravietuirii la varf, a fost plasata in arest la curte pentru nu mai putin de 9 ani.
Iese Stanciu, intra Raul Costin. ... 16 Stanciu suteaza de la 20 de metri, pe langa poarta Rapidului. ... Borjan - Papp, Anderson, Constantin, Paito - N‘Doye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera.
Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
google-analytics.com