Cautare

205 de rezultate pentru "cristale" (3.63 secunde)
Nina Turcan din Ucraina participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: vaze din sticla pictate chiar de ea, cu cristale, tablouri din sticla cu diverse pietre, zodiace din sticla, bronz si cristale.
vorbe.ru :INTERVIU cu proprietarul BMW-ului cu cristale Swarovski din Chisinau: Singur am facut-o, acasa - VIDEO, FOTO BMW-ul plin de cristale Swarovski a defilat azi in centrul Chisinaului. ... Acesta a dezvaluit cum a incrustat cele 250 mii de cristale pe toata masina:
Dan Silaghi din Baia Mare este pasionat de cristale de multi ani. Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie. - Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"?
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). ... Afla ce cristale ii protejeaza in aceasta saptamana. ... Ce cristale sa poarte pentru succes. ... Vezi ce cristale trebuie sa poarte. ... Vezi ce cristale ii ajuta.
Nina Turcan si una dintre fiicele ei, Cristina Avram, au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La aceasta editie au mers bine zodiacurile din cristale si seturile cu inele si cercei montate in argint", ne-a spus Nina Turcan.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, cu ocazia Floriilor. Am adus bratari si pandantive, coliere de la 40 Ron pana la 1.00 Ron, cristale de ametist.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 14 - 18 februarie 2013.
La targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie am intalnit-o pe Clara, o fata de 10 ani, care este pasionata de pietre de doi ani. Aceasta discuta cu domnul Oscar Edelstein, pasionat de cristale de o viata.
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, si colierele din cristale create de mine au fost la mare cautare, cu pietre precum:
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate.
Dana Maratas expune zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein, o prezenta constanta a targurilor de cristale, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Vizitatorii pot sa admire si sa achizitioneze de la standul Angelei Avram bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. ... Dupa aceea, am facut martisoare din cristale pe care le vand online, dar si la targurile organizate in tara.
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... Aceasta va fi prezenta si la urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale ce va avea loc intre 9 - 11 noiembrie 2012, intitulata "Expo Cristal".
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 9 - 11 noiembrie 2012.
google-analytics.com