Cautare

576 de rezultate pentru "crina matei" (2.66 secunde)
Dupa ce Mircea Matei a sarit in nenumarate randuri la gatul "viceprimarului medic", mai nou, atat el, cat si Octavian Bot i-au acuzat pe unii jurnalisti ca fac jocul PNL-ului, facandu-se ca nu vad populismul si demagogia actualei administratii locale.
Bolojan, luat la tinta de Mircea Matei Senatorul Mircea Matei (foto), fost consilier local din partea PDL si bun cunoscator al administratiei locale din Oradea, l-a atacat dur pe primarul Ilie Bolojan in chestiuni punctuale. Matei a afirmat ca Bolojan s-a dovedit, deja, incapabil sa gestioneze problemele orasului.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
ieri) am gasit un spatiu mai confortabil pentru ca Navodariul nu poate sa aiba decat un viceprimar si se pare ca sunt mai multi viceprimari fara portofoliu, dar trebuie sa stie de la inceput ca Matei nu e Tudorel Calapod", a declarat Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Ludovic Orban a lamurit si misterul disparitiei bruste din prim plan a presedintelui organizatiei municipale Constanta a PNL, Constantin Matei (foto).
Horea Uioreanu (PNL) propune restituirea contributiei Ungariei la statuia lui Matei Corvin Deputatul liberal Horea Uioreanu propune restituirea sumei de 400.000 de euro pe care Ungaria a alocat-o pentru restaurarea grupului statuar Matei Corvin.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase. ... Cererea a fost aratata apoi conducerii Antena 3", scrie Sorina Matei pe blog.
SORINA MATEI: ... Reactia lui Victor Ponta Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele B1 TV. ... "Eu habar nu am daca Sorina Matei este sau nu ofiter acoperit. ... Doamna Sorina Matei m-a criticat pe mine peste tot unde a lucrat.
Joi, 5 februarie, ora 20:00, Diana Matei impreuna cu invitatii sai: ... "Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie:
Zilele Stiintifice ale Institutului "Matei Bals" (Autor: ... Matei Bals" (INBI) ce se deruleaza intre 23 si 25 octombrie, are o agenda pe masura acestui eveniment devenit traditie:
Magda Marincovici) Specialistii de la INBI "Matei Bals" au stabilit ca noua varianta a HIV de la noi este asemanatoare celei din Grecia O noua componenta a HIV (virusul imunodeficientei umane) si-a facut apartia in randul consumatorilor de droguri intravenoase din tara noastra, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Matei, sensibilitatea democrata In prima parte a conferintei de presa de ieri, secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei, a incercat, dupa modelul liderului national "Traian Boc de la Cluj", sa lanseze pe piata media temele invatate in Capitala, cum ar fi "capcana referendumului" sau "desi pare ca PD e singur, nu e singur deloc", pentru ca a primit mesaje de sustinere din aproape toata Europa, inclusiv de la Angela Merkel, presedinta Uniunii Democrate Germane.
Matei si Tucan s-au aliat impotriva lui Calapod Ca fapt divers, la intalnirea liberalilor a participat si social-democratul Nicolae Matei. De altfel, Matei si Tucan s-au pozat impreuna si au declarat ca s-au aliat impotriva lui Calapod, concluzia fiind ca dintre ei doi, urmeaza sa castige cel mai bun.
Cu toate acestea, Tribunalul Constanta a decis ca autoritatea din Navodari functioneaza in mod legal, fapt salutat de presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei, consilier in cadrul Consiliului Local Navodari.
Interesanta este din acest moment modalitatea in care va functiona intelegerea PNL-PSD la Navodari, dat fiind faptul ca Tucan si primarul social-democrat Nicolae Matei nu se afla in cele mai bune relatii. ... Pe de alta parte, primarul Navodariului, Nicolae Matei a declarat, pe aceasta tema:
"Am sa dau PD-L postul de viceprimar cand ministrii democrat-liberali vor aloca 20 de milioane de euro pentru investitii in acest oras!", ne-a declarat Nicolae Matei. ... Vrem postul de viceprimar, pentru ca si noi, consilierii PD-L colaboram cu primarul Nicolae Matei, ii votam proiectele.
Potrivit acestuia, "postul de viceprimar ar trebui sa revina PD-L, dar, dupa cum s-a vazut in sedinta de consiliu local de la Navodari de data trecuta, propunerea noastra a fost respinsa", a mai afirmat Calapod, care a precizat ca vor insista cu aceasta solicitare pe langa primarul social-democrat Nicolae Matei.
La sedinta ordinara de ieri a CL pe ordinea de zi au fost 16 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 2 proiecte nu au reusit sa intruneasca majoritatea voturilor din partea celor 19 consilieri locali.
google-analytics.com