Cautare

168 de rezultate pentru "crainiceanu dalles" (2.64 secunde)
Noua Sala Dalles. Eu acolo am fost doar la 2 spectacole de teatru (Eu dau banu' eu dau ora exacta si O noapte furtunoasa, ambele ale companiei independente Teatrul Principal), deci sunt extrem de curios cum ma voi simti la o CONFERINTA.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Bucuresti.
De Martisor, voi fi prezent la targul de la Sala Dalles, la standul actritei Manuela Golescu, cu inimioare din lemn, cruciulite si flori din lemn.
Tu singur vei avea stele care rad!" (Micul Print - Antoine de Saint-Exupery) Autor 9 - targ de bijuterie contemporana 20 - 21 aprilie 2013
, intre 11:00-20:00, Sala Dalles (intrarea 10 lei)
Puteti sa le achizitionati si la expozitia organizata pe 11 octombrie, la Sala Dalles. "Suntem de la Manastirea de la Pucioasa.
31, bloc 29, parter, sector 2, este prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production participa zilele acestea la targul de la Sala Dalles. Standul ei este situat chiar la intrare, in stanga.
La etajul I al Salii Dalles astazi se desfasoara ultima zi a Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
Bogdan Trentea, director la Libraria Carte Spirituala, a fost prezent recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles.
Peste cateva zile V for VINTAGE isi deschide portile pentru cea de-a 11-a editie. Lasam in urma agitatia cotidianului si ne imbarcam intr-o calatorie cu o destinatie magica - Roma, orasul simturilor inainte de orice.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor.
Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles.
In cadrul targului de la Sala Dalles, la standul Domnului Aman Ralhan, posesorul magazinului Sadhana The Indian Boutique, vizitatorii au fost cuceriti de o fascinanta colectie orientala.
"Cum au ajuns din Thailanda in Romania? Cu avionul si acte in regula, ar fi un raspuns... Raspunsul cu poveste este mai lung putin:
Roxana Ion participa la targul de la Sala Dalles organizat cu prilejul venirii primaverii. O mai puteti gasi si astazi la stand, la etajul 1.
La standul sau de la Sala Dalles mai gasiti si: o icoana veche - la 400 RON, o cravata de pionier cu inel - la 15 RON.
Rodica Florea este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualiate si Terpaii Complementare "A Noua Dimensiune".
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la etajul 1 al Salii Dalles este un stand la care gasiti la vanzare tablourile pictorului Ioan Vasile Bota, cu preturi ce variaza intre 300 - 400 RON.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles.
Puteti sa le achizitionati si la targul de cadouri de Paste organizat la Sala Dalles. "E un atelier de creatie crestin-ortodox, Noul Ierusalim Cetatea Sfanta, unde tinerii vin si creeaza obiecte precum:
google-analytics.com