Cautare

168 de rezultate pentru "crainiceanu dalles" (3.31 secunde)
La Sala Dalles, in cadrul expozitiei de Valentine‘s Day, doua tinere voluntare au fost prezente la un stand intitulat Atelierul de panza, cu genti create din bumbac natural importat din Moldova.
Elements of Orient este prezenta cu un stand in cadrul targului de cadouri de Paste de la Sala Dalles, la etajul 1.
Cosmin Manuel Soare participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul sarbatorilor pascale la Sala Dalles. La standul sau de la parterul Salii Dalles puteti gasi si achizitiona:
Teatrul Principal prezinta pe scena Dalles, marti, 24 iulie 2018, indragitul spectacol de teatru "O noapte furtunoasa" intr-o montare clasica, cu actori consacrati, dar si cu tineri din noua generatie, o versiune fara efecte speciale care respecta atat textul autorului, cat si insusi autorul.
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
Treasure va asteapta la targul de Craciun de la Sala Dalles cu: ceaiuri speciale de sezon, cu arome caracteristice de martipan, ciocolata, portocale, scortisoara si cu cafelele din Peru, Guatemala, Etiopia, Madagascar, dar si cafelele cu arome:
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
Aman Ralhan participa la Targul Cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles pana la 24 decembrie inclusiv. "Puteti gasi la standul nostru:
Tot in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles i-am intalnit si pe cei doi soti: ... La standul de la Dalles puteti gasi:
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului de cadouri de Valentine‘s Day de la Sala Dalles din Bucuresti.
La targul organizat de Valentine’s Day de la Sala Dalles vizitatorii au putut admira si achizitiona si: cristale semipretioase si produse cu simboluri Reiki (le puteti achizitiona si pe www.cristale-semipretioase.ro).
De curand, isi expune in cadrul expozitiei de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Laura Caraman este prezenta cu un stand la expozitia de ceai, cafea, delicatese si accesorii de la Sala Dalles. ... Publicul de la Sala Dalles este interesat de costumele traditionale japoneze", ne-a spus Laura Caraman, care si-ar dori foarte mult sa ajunga in Japonia.
Hajnalka Stefan de la Ch‘artist este prezenta cu un stand in foaierul Salii Dalles din Capitala, la care doritorii isi pot personaliza (contra cost) obiecte din ceramica. ... Expozitia de la Sala Dalles mi s-a parut reusita si am vazut ca nu exista limita de varsta:
"Am adus la targul de la Sala Dalles esarfe de barbati si de femei, fulare, palarii, sepci, berete, bascute si palarii! ... La standul celor doi soti de la Sala Dalles puteti achizitiona:
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I puteti achizitiona orgonite.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I o putei gasi pe Cristina Neagoe, reprezentant al Farmaciei Naturii.
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
google-analytics.com