Cautare

168 de rezultate pentru "crainiceanu dalles" (2.82 secunde)
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia lui, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. "Am adus la aceasta editie a targului de la Sala Dalles:
Apicultorul Adrian Crainiceanu este prezent cu un stand in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. "Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles!
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu fiul sau, la targul de Craciun organizat in pasajul de la Universitate, deschis pana pe 24 decembrie inclusiv.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul organizat de Valentine‘s Day de la Sala Dalles.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina Deaconu, au participat la expozitia de la Sala Dalles.
Adrian Crainiceanu, apicultor, si sotia sa, Alina, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Sala Dalles.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles.
V for Vintage Celebrate TEN, targ de cultura vintage si design romanesc, editia a 10-a, va avea loc intre 13 - 14 aprilie 2013, orele 11:00 - 20:00, la Sala Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr.
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. ... - Recent, ati participat la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... - Sunteti prezenti si la Festivalul de Carte organizat zilele acestea la Sala Dalles.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina, participa cu un stand cu produse apicole la targul de Craciun de la Sala Dalles.
Din 8 februarie esti invitat la Sala Dalles sa patrunzi in universul parfumat cu esenta dragostei, la cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day.
Din 28 noiembrie pana in ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinatia ideala pentru cei care doresc sa targuiasca "daruri cu stil", pentru sarbatorile de iarna.
Asa cum v-a obisnuit, Galeria Dalles ii asteapta si in acest an pe indragostitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite.
Sore va participa la Valentine's Day Fair organizat la Sala Dalles in perioada 6 - 14 februarie cu tinute unicat din colectia Hard Coeur:
google-analytics.com