Cautare

57 de rezultate pentru "craciunescu" (2.96 secunde)
Propunerea a fost supusa unui nou scrutin, in cadrul Comitetului Executiv al FRF, iar de data asta s-a aprobat, cu doar trei membri care au fost impotriva (Ion Craciunescu, Constantin Gheorghe, Stefan Stana).
"Eu nu inteleg de ce domnul Craciunescu l-a delegat la meciul nostru cu Steaua, in contextul in care noi jucam etapa viitoare cu Astra, echipa unde tatal sau este membru in conducere. ... Seful arbitrilor, Ion Craciunescu, recunoaste ca delegarea lui Avram a fost inoportuna.
Craciunescu: Steaua pierde enorm din punctul de vedere al imaginii Fostul mare arbitru Ion Craciunescu declara ca managerul Stelei a facut o greseala care il va costa enorm si care aduce mari deservicii de imagine Stelei.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
La emisiunea Fotbal Club, fostul arbitru international Ion Craciunescu (71 de ani) a analizat toate fazele controversate si a concluzionat ca Horia Mladinovici (37 de ani) a comis multe greseli.
Ion Craciunescu (71 de ani) a reactionat dupa faza controversata din minutul 9 al meciului U Cluj - U Craiova 1948 1-1, cand Gorcea a respins de pe linia portii mingea sutata de Filip.
Restul cadourilor au fost impartite de liberalii Dan Radu Rusanu, vicepresedintele Camerei si Grigore Craciunescu, presedintele grupului de prietenie Romania- Pakistan, si pesedistii Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Mihai Tanasescu si Titus Corlatean.
Deputatul PNL Grigore Craciunescu acuza existenta unor bete-n roate puse programului liberal privind evaluarea sanatatii populatiei.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Si restul vâlcenilor prezenti în topul de anul trecut (Ion si Maria Tudor, Dumitru Becsenescu, Constantin si Gheorghe Boromir, Dan si Dorina Mutu, Dumitru Craciunescu) au ramas în top.
Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe functie de catre noul ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca "Palmer, desi este judecat pentru coruptie, alaturi de membrii grupului infractional Viorel Hrebenciuc.
Presedintele CCA, Ion Craciunescu, ocupa locul 49, cu 40 de puncte, in topul mondial al celor mai buni arbitri din ultimii 25 de ani, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS).
Cel mai probabil, Voiculet va fi suspendat doua etape, asta cu toate ca seful CCA, Ion Craciunescu, a admis ca arbitrul Ovidiu Hategan i-a acordat "rosu" ... Spune FIFA ca pentru cartonas rosu direct se acorda minimum doua etape de suspendare", a declarat Craciunescu la DigiSport.
Presedintele noului club este Catalin Craciunescu, fost fotbalist la Universitatea Craiova. ... Sper ca zilele acestea sa primim un raspuns pozitiv", a spus Catalin Craciunescu, pentru GdS, la finalul sedintei CL.
' Toate cele 3 goluri de aseara au fost precedate de greseli mari ale "fluierasilor" Craciunescu si Stoianov au fost adevaratii protagonisti ai partidei de aseara. ... A devenit erou Teodor Craciunescu.
PENALTY PENTRU DUNAREA Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a afirmat ca interventia lui Balgradean asupra lui Dobrosavlevici a fost una incorecta si ca Ovidiu Hategan ar fi trebuit sa acorde lovitura de la 11 metri. ... Nu poate lovi adversarul, a opinat Craciunescu.
Ionut Chirila (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, s-a aratat extrem de deranjat dupa ce a fost ironizat de Ion Craciunescu pentru declaratiile facute la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-2.
Unul dintre cei mai mari arbitri romani, Ion Craciunescu, a vorbit despre problemele care au existat la FCSB - UTA, dar si la Chindia - CFR Cluj.
La o zi de la disputarea partidei, Ion Craciunescu a oferit verdictul: Adrian Cojocaru trebuia sa acorde penalty in ambele faze.
google-analytics.com