Cautare

436 de rezultate pentru "corina chirila" (4.10 secunde)
Ex-purtatoarea de cuvant a presedintiei, Corina Cretu, (caci despre ea e vorba) s-a lipit si de un scaun de senator. ... Fidela Corina are, la randul ei, grija sa-si rasplateasca mentorul. ... Ei, draga Corina, te-ai cam intrecut cu gluma!
Mai mult, democratii, dupa cum ne-au dat asigurari surse de incredere din cadrul PD, au gasit si un inlocuitor, in persoana consilierului local municipal democrat Constantin Chirila.
Titi Chirila inca asteapta de la Bucuresti un semn, o veste anume. ... Titi Chirila poate fi prim-vicepresedinte al structurii de conducere judetene, daca si-o doreste.
Tot la "cauze externe" a facut referire, in acelasi context, si deputatul Constantin Chirila. "Eu cu Mircea Banias suntem foarte OK", a spus Chirila, pentru a combate zvonul ca incearca sa il "sape" pe liderul organizatiei judetene.
O postare a lui Tudor Chirila, pe facebook, prin care artistul indeamna la proteste in STRADA, dupa OUG privind gratierea, a starnit reactii vehemente Iata postarea, asa cum a fost reluata de site-ul stiripesurse.ro:
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Reprezentantii a 49 de organizatii din judet au desemnat un nou Birou Permanent Judetean, in care Constantin Chirila este presedinte, iar Dumitru Bocai si Mircea Iustian prim-vicepresedinti.
Multumiti ca au scapat de “corvoada” bugetului, desi, a precizat deputatul PD-L Constantin Chirila (foto), lucrurile nu au decurs tocmai elegant la dezbateri. ... Parerea mea este ca in plen trebuie sa discutam despre proiectele ministerelor, despre strategia acestora”, a declarat Constantin Chirila.
Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. ... In vremurile bune, in care castiga bine si avea o relatie stabila cu Norris Mageanu, Corina Danila si-a cumparat impreuna cu iubitul ei o vila intr-un cartier rezidential din Chiajna, scrie Cancan.ro.
Magda Marincovici) - Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate la rece sunt alimente valoroase, capabil sa ne protejeze de cancer, spune doctorul Pavel Chirila. ... Pavel Chirila.
CUTREMURATOR Scrisoarea lui Tudor Chirila care iti da fiori / VIDEO / Autor: Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva.
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta de slabit cu 12 reguli. ... Chirila este una echilibrata din punct de vedere nutritional, include alimente bio sau traditionale si, pe langa eliminarea treptata a kilogramelor suplimentare, contribuie si la eliminarea toxinelor.
Salariul lui Tudor Chirila facut public Salariul lui Tudor Chirila, facut public de acesta, intr-o declaratie despre situatia actorilor din Romania. ... Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD. Afirmatia Danei Grecu nu a fost sustinuta de celebrul astrolog si numerolog Mihai Voropchievici, care a citit in rune ca 2018 va fi un an greu pentru Corina Cretu.
Fostul secretar de stat american Colin Powell neaga ca a avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul roman Corina Cretu, dupa ce un hacker anonim a amenintat ca va publica emailuri considerate de Powell "de natura foarte personala", informeaza joi Fox News si site-ul The Smoking Gun.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. ... Corina Cretu este de parare ca tensiunea ultimelor zile de campanie nu justifica deloc recurgerea la cele mai primitive metode de intimidare, care nu ne fac deloc cinste, ca societate, dupa 20 de ani de libertate.
Asadar, la lansarea proiectului "Re-descopera" litoralul, adresat turistilor romani, au participat reprezentanti ai mass-media, Corina Martin (presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania - ANAT, Regiunea Sud-Est), muzeograful Mariana Balabanescu si, fireste, gazda Calin Ile, general manager Ibis. ... Corina Martin:
Tudor Chirila da de pamant cu Guvernul Ciolos/ www.dcnews.ro Tudor Chirila si-a exprimat nemultumirea in privinta noului guvern despre care spune ca nu are nimic de-a face cu tehnocratii "Care guvern de tehnocrati? ... Orice, dar numai guvern de tehnocrati nu", a fost mesajul transmis de Tudor Chirila.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
google-analytics.com