Cautare

1693 de rezultate pentru "copiii" (4.16 secunde)
Bisericile au devenit astfel un alt mediu de educatie, un loc in care copiii de astazi pot veni sa invete, sa se joace, sa se simta in siguranta.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. ... "si a cerut copiii la ea. ... ce iti trebuie copiii mei?
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara pot depune de ieri, 6 februarie a.c., proiecte in baza carora sa obtina finantare pentru infiintarea de centre pentru copiii strazii si pentru formarea de personal specializat, prin proiectul "Initiativa Copiii Strazii".
Testarea Nationala Screening se va realiza online accesand site-ul www.mintistralucite.ro, unde copiii cu varste cuprinse intre 5 - 14 ani isi pot descoperi si testa, gratuit, inteligenta si potentialul.
copiii din Romania au avut cel mai mare scor de fericire.
Intarziera vorbirii la copiii mici.
SOACRA ANDA GHITA A MUNCIT DIN GREU PENTRU COPIII CU AUTISM Anda Ghita, fosta concurenta la Master Chef, a participat in acest sfarsit de saptamana la o actiune de strangere de fonduri pentru copiii cu autism sau sindrom ADHD.
Iubim copiii, si din 2010, cand am initiat PROFI te premiaza, campania adresata scolilor, si pana astazi, la finalul actualei editii a mai recentei campanii Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!, magazinele noastre au investit masiv in proiecte sociale.
Ii iubeste la fel ca noi toti, care ne iubim copiii si am face orice pentru ei. ... Ori acest pericol exista, atit pentru copiii primarului Flutur cit si pentru copiii nostri, chiar la noi in oras si devine cu atit mai grav pentru ca nimeni nu face nimic.
Cand pescuiesc ma gandesc la copiii mei, la viitorul lor. Eu, prin ceea ce fac, ma gandesc numai la copiii mei. Nu cred ca m-as gandi la un business fara sa ma gandesc la copiii mei.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
Copiii, o prioritate pentru intreaga societate. ... Parintii vor cauta sa faca intotdeauna ce este mai bine pentru copiii lor, pentru viitorul acestora, pentru a se asigura ca nu duc lipsa de absolut nimic.
Ce cauta pe internet copiii romani Cele mai frecvente pagini web pe care copiii din Romania le acceseaza (sau macar incearca sa faca acest lucru) sunt cele cu continut pornografic, magazinele online, site-urile de unde pot descarca continut piratat si retelele sociale, releva o cercetare realizata de Bitdefender, conform adevarul.ro.
Copiii cu autism nu sunt atat de diferiti de ceilalti. ... Spune primele cuvinte mai tarziu decat restul copiilor Copiii cu intarziere de limbaj sunt mai agitati si mai neastamparati comparativ cu copiii tipici.
Staruinta cu care se bate pentru copiii supradotati a inceput sa ii aduca si recunoastere publica.
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
Mariustuca.ro / 94% dintre copiii disparuti pleaca intenĂˆâ€ºionat de acasa sau din centrele de ocrotire (Autoare:
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Multe pneumonii severe, bronsiolite si chiar meningite, la copiii nevaccinati! ... Si, atentie, in pragul primaverii, medicii se asteapta la o explozie a bolilor eruptive (rujeola, varicela etc.), evident, copiii nevaccinati fiind cei mai expusi.
Logopedia, o platforma digitala educationala dezvoltata de Organizatia Salvati Copiii, face parte dintr-un proiect derulat la nivel national si este disponibila tuturor pe www.logopediadigitala.ro.
google-analytics.com