Cautare

24982 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (7.10 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Gandul lui Ion Cristoiu de vineri, 25 noiembrie 2016: ... Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca : ... Gestul i-a fost rasplatit cu o parada de costume de baie, prezentata la rugamintea lui Dan Bitman, de Octavian Ursulescucu, cu haru-i binecunoscut.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Bisericile au devenit astfel un alt mediu de educatie, un loc in care copiii de astazi pot veni sa invete, sa se joace, sa se simta in siguranta.
"Fata padurii" coboara dintr-un OZN (DAN D. FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara pot depune de ieri, 6 februarie a.c., proiecte in baza carora sa obtina finantare pentru infiintarea de centre pentru copiii strazii si pentru formarea de personal specializat, prin proiectul "Initiativa Copiii Strazii".
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Testarea Nationala Screening se va realiza online accesand site-ul www.mintistralucite.ro, unde copiii cu varste cuprinse intre 5 - 14 ani isi pot descoperi si testa, gratuit, inteligenta si potentialul.
copiii din Romania au avut cel mai mare scor de fericire.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia.
Intarziera vorbirii la copiii mici. ... Acestea sunt primele cuvinte pe care le poate spune un bebelus, cuvinte care iti vor insenina ziua si o vor face memorabila pentru fiecare dintre voi, parintii lui.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat.
Copilaria lui Dan C. ... Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C. ... Viata de mahala Este de ani buni in centrul atentiei in calitatea sa de critic literar, insa Dan C.
Dan Bittman isi completeaza munca de artist cu o responsabilitate noua. ... Puteti citi in continuare interviul cu Dan Bittman. ... Stim cum vrem sa ne crestem copiii.
Contestatarii lui Gigi Becali ii vor cere umili iertare Principelui, pentru ca acesta este mic copil fata de constanteanul care a infiintat Partidul Natiunilor Unite Romane- Crestin Democrat (PNUR-CD). ... Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi.
Ii iubeste la fel ca noi toti, care ne iubim copiii si am face orice pentru ei. ... Ori acest pericol exista, atit pentru copiii primarului Flutur cit si pentru copiii nostri, chiar la noi in oras si devine cu atit mai grav pentru ca nimeni nu face nimic.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Dan Bitman: ... Dan Negru:
google-analytics.com