Cautare

24973 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (4.29 secunde)
Pedofilii stiu asta si folosesc internetul cu scopul de a identifica, a ademeni si a abuza copiii. ... Acesta ar trebui sa apara sub forma unei pictograme online, care sa conecteze copiii direct cu politia, in cazul in care se simt amenintati in spatiul virtual.
Este de datoria parintilor, dar si a statului de a lua masurile adecvate pentru a proteja copiii in mediul online si pentru a ne asigura ca acestia beneficiaza de aceasta resursa moderna extraordinara, mai mult decat sa aiba de suferit de pe urma utilizarii sale.Inainte de a putea contribui la conturarea unui set de masuri in acest sens, trebuie sa intelegem situatia de fapt.
"Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie: ... "Toti copiii sunt copii" Adela Antoniu, mama fetitei, a fost profund miscata de initiativa artistei si de multitudinea de oameni care s-au alaturat acestui proiect:
El le-a povestit celor prezenti despre dorinta Dianei, viitoare mamica, de a ajuta copiii cu nevoi speciale. ... Ei au creat acest eveniment pentru copiii cu nevoi speciale tocmai pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu importanta integrarii acestora in societate.
In perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt asteptati sa le cunoasca pe tinerele Testoase Ninja.
Cerere-tip de inscriere, copii dupa actul de identitate al parintelui/tutorelui legal, certificatul de nastere al copilului, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare pentru parcurgerea clasei pregatitoare / clasei I - acestea sunt actele pe care parintii trebuie sa le aiba la ei atunci cand isi inscriu copiii la clasa pregatitoare sau, dupa caz, la clasa I.
pentru copiii din mediul rural. ... doteze cu carti bibliotecile din 53 de comunitati rurale defavorizate, unde 15,000 de copiii nu au acces la cartile necesare educatiei lor.
Copiii, bunul cel mai de pret al Romaniei, pe care o puteti citi in continuare. Peste doar cateva zile sarbatorim ziua celor pe care eu ii consider cel mai de pret bun al acestei tari si totodata viitorul ei, copiii.
Copiii vor fi asteptati cu multe surprize: ... De asemenea, copiii sunt invitati sa participe la atelierele organizate de Clubul Soriceilor de Biblioteca - activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti, precum si la ateliere de teatru interactiv.
Evenimentul se desfasoara in perioada 30 mai - 1 iunie, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), acolo unde copiii vor avea parte de multe surprize:
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr. ... Copiii nostri ne sunt necontenita inspiratie.
Acestora le propunem Tabara Coolturala Bookland, locul unde toti copiii uber cool se intalnesc. ... Si pentru ca vrem ca tabara sa joace un rol important in buna dezvoltare a tinerilor, una dintre zile va fi dedicata actiunilor de voluntariat, prin care copiii vor cunoaste placerea de a darui neconditionat.
Dupa un an, copiii au fost din nou masurati si cantariti. ... copiii stau la televizor, in medie, 3,3 ore zilnic.
Concret, parintilor acestor copii, selectati pe baza veniturilor familiei, conditiilor de trai si nivelului scazut de educatie, li se ofera tichete valorice in valoare de 50 lei/luna, pentru a-si aduce copiii la gradinita.
Pentru ca datoriile o copleseau si ea nu mai putea face fata nevoilor celor mici, avand un salariu de mizerie, s-a hotarat sa emigreze, auzind ca in afara Chinei, pentru ca acolo s-a intamplat tragedia, traiul e mai bun, oamenii sunt mai apreciati si ar putea castiga mai mult pentru copiii sia.
Mariustuca.ro / Ce se intampla cu copiii uitati in masinile incinse de soare (Autoare: ... Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis. ... Dovada sunt avertismentele unei asociatii Kars-4Kids din SUA, care isi propune sa protejeze copiii de un asemenea sfarsit.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Sa ne protejam asa cum trebuie toti copiii din Romania! ... Violenta emotionala la care sunt supusi copiii nici macar nu e constientizata in unele familii.
In ciuda acestor progrese, serviciile sunt inca insuficiente, numarul specialistilor este limitat in raport cu nevoia existenta, multi dintre copiii afectati sunt diagnosticati tarziu, iar informatiile despre autism sunt reduse, la nivelul societatii.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
google-analytics.com