Cautare

24982 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (3.67 secunde)
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
Dan Helciug este actor, papusar, cantaret, compozitor, scriitor, prezentator TV.
In acest episod puteti citi in continuare partea a treia a textului lui Osho intitulat: ... Nu s-au gandit nici macar o clipa, copiii lor sunt accidentali. ... In acea constienta pura a momentului orgasmic, poti atrage un suflet superior ca al lui Gautama Buddha.
CUTREMURATOR Scrisoarea lui Tudor Chirila care iti da fiori / VIDEO / Autor: ... Cu cat se va fura mai mult, cu atat se va construi mai putin, iar copiii copiilor nostri vor mosteni un imperiu de cenusa. ... Daca voi habar n-aveti si daca Ei continua sa fure, ganditi-va la copiii nostri.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Toti judecam, dar ne intrebam ce e in spatele lui?, a adaugat medicul de familie Valeria Herdea. Mancarea gatita, o necesitate In general, copiii sunt oglinda parintilor, iar felul in care acestia se alimenteaza il regasim si in obiceiurile micutilor.
Inca de acum 16.000 de ani au creeat o metoda de modificare a genomului uman astfel incat copiii sa se nasca hermafroditi. ... Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, ca, avand in vedere comunicarea din ultimul timp, era de asteptat raspunsul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul vicepresedintelui Senatului Dan Voiculescu."Anumiti oameni, apropiati puterii, stiau de acest verdict de acum doua saptamani", a adaugat presedintele conservator.
DAN D. ... Printre martorii oculari a fost si batrana Macrina Tarsala, care a murit in toamna lui 1992 in varsta de 102 ani, din satul Paiusani, situat la circa 60 km est de Arad. ... Martorul Radu Popescu din Bucuresti i-a povestit lui Calin Turcu urmatoarea intamplare:
Catalin Chelu a declarat ieri in instanta ca Dan Fatuloiu l-ar fi santajat si ar fi facut presiuni asupra lui in mai multe randuri in vederea obtinerii de foloase materiale.
Prim-vicepresedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, a solicitat, luni, ca autoritatile sa ia masuri fata de "afisajul violent" al lui Traian Basescu privind referendumul, sustinand ca acesta "sperie copiii".
Acest aspect e cu atat mai important daca tatal copilului nu e prin anturajul lui constant. ... • Petrece timp cu copiii ei Multe mame singure asteapta luni de zile inainte sa isi prezinte copiii noului ei prieten, iar daca lucrurile merg bine, copiii vor deveni oricum parte din peisaj.
Sunt dependent de catharsisul pe care-l simt atunci cand reusim sa smulgem copiii din cosmarul viu al supravietuirii in institutii depersonalizate, dezumanizate, si-i aducem inapoi intre ai lor, la mama si la tata sau la bunici, atunci cand ii aducem inapoi intr-un loc cu iubire.
Peste tot in tara exista parinti efectiv disperati ca nu au unde sa-si lase copiii pe perioada verii, gradinitele fiind inchise. Programul incarcat de la locul de munca si numarul insuficient de zile de concediu de odihna nu permit parintilor sa stea acasa cu copiii pe timpul verii.
Copiii nostri, viitorul acestui neam, sunt si ei bolnavi! Nebunia sexului, nebunia banilor, nebunia libertatii extreme si iresponsabile ne aseaza copiii in marele salon al posedatilor.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada. ... Dan Diaconescu este mai putin previzibil decat pare. ... Cine se duce la Dan Diaconescu?
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. Retrogradare dramatica pentru formatia lui Dan Alexa. ... Am avut ocazii foarte multe, a spus Dan Alexa la final.
DAN D. FARCAS) Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de copiii din stele, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent in ultimul timp.
Asa cum am mai spus, promovam ideea de a ne imbraca copiii, adecvat evenimentelor la care sunt prezenti. ... Avem clienti care doneaza pentru anumite cauze, pentru copiii cu dizabilitati, avem fetite minunate care, din proprie initiativa, doneaza vechile rochite altor copii.
google-analytics.com