Cautare

24982 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (3.36 secunde)
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Copiii, atrasi spre cititul cartilor Daca ar fi sa ne luam dupa ce spunea un mare scriitor, atunci multe din inventiile omului sunt doar prelungiri ale corpului.
Aici, copiii din Gradinita Bambi si Scoala Step by Step vor expune si vor vinde martisoare create de ei. In plus, copiii vor impartasi vizitatorilor "secretele" confectionarii lor. ... Toti copiii care viziteaza targul pot confectiona propriile martisoare sau felicitari la atelierele de arta organizate special pentru ei.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Inainte sa invete sa rupa dintr-un copac, copiii trebuie sa invete sa planteze un copac, devin mai responsabili.
Donatiile angajatilor Roche Romania vor fi destinate si anul acesta in proportie de 50% catre copiii din 13 comunitati sarace din judetul Dolj.
Evenimente pentru copii, organizate in week-end, in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, organizeaza sambata, 15 aprilie 2017, pentru copiii din Capitala, evenimentul JOCUL IEPURASULUI DE PASTE.
Parintii si copiii au fost invitati la Mansarda Carturesti din strada Arthur Verona 13 - 15 sa ia parte la o lansare cu cantec. ... Parintii si copiii deopotriva au participat intr-un decor de poveste pentru a asculta si a se bucura de ritmurile copilariei. ... - Va plac copiii?
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Dan Radu Rusanu preia functia de vicepresedinte al Senatului, dupa demisia lui Dan Voiculescu Liberalul Dan Radu Rusanu va prelua functia de vicepresedinte al Senatului, in locul conservatorului Dan Voiculescu, care si-a dat demisia din forul legislativ, in locul lui Rusanu, pe functia de vicepresedinte urmand a fi numit Ioan Ghise.
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Arestarea lui Vantu prefigureaza, in opinia multor voci din presa, iminenta arestare si a lui Dan Voiculescu, un alt mare adversar al lui Traian Basescu.
"Doar o minune il mai salveaza pe Voiculescu, ultimul mogul" Postul de radio moscovit "Vocea Rusiei" profeteste sfarsitul iminent al lui Dan Voiculescu si al trustului sau de presa, afirmand ca lupta acestora cu Traian Basescu se apropie de sfarsit.
Mare parte dintre malformatiile cardiace permit refacerea, iar copiii diagnosticati si operati la timp pot avea o viata normala. Daca inima copilului a suferit o interventie chirurgicala, familia trebuie sa tina cont de cateva reguli de baza cu privire la ingrijirea si cresterea lui.
Puteti citi in continuare partea a 3-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... A mai existat o tema, constanta pe parcursul dezbaterii, referitoare la relatia lui Geoana cu Moscova.
Cum Dan Diaconescu il uraste pe Basescu, dar il ajuta in lupta cu USL Miercuri, Dan Diaconescu urmeaza sa afle pe ce cale isi va duce la indeplinire planul:
google-analytics.com