Cautare

101 de rezultate pentru "conserva scrumbie" (2.97 secunde)
Primarul Mazare a vrut astfel sa sugereze faptul ca poate si in Constanta ar trebui sa apara alternative la "cutiile de conserva", blocurile cenusii si inestetice, cu putine nivele si fara locuri de parcare, asa cum au fost ele mostenite din comunism.
Am putea restaura dreptatea sociala, apara suveranitatea tarii si conserva traditiile neamului romanesc. Sa nu uitam ca Romania nu este o tara oarecare.
Oamenii au fost prinsi ca intr-o conserva metalica si a fost nevoie de intervenția echipelor de la descarcerare pentru a fi eliberati.
Cea mai precoce modificare nu este atat pierderea memoriei, care se conserva mult timp uneori (mai ales cea de lunga durata), cat incapacitatea de a invata lucruri noi, in ciuda repetitiei.
Renunta la aerisit si conserva caldura si energia daca se preconizeaza un numar de zile mai dure. Pune la indemana, eventual chiar in casa, sare si nisip pentru topirea ghetii, unelte de indepartare a zapezii.
- afinele, fulgii de ovaz cruzi, ghimbirul, ceaiul verde, ciocolata neagra, somonul crescut in salbaticie, ardeii grasi rosii, turmericul, sfecla rosie, broccoli, fasolea neagra, uleiul de masline extravirgin, rosiile, semintele de chia, ananasul, spanacul, cerealele integrale (orezul brun, quinoa, amaranthul, meiul), ouale, usturoiul, stridiile, iaurtul, merele, nucile (migdale, alune de padure), tonul alb de la conserva, rozmarinul, supa (fiertura de oase), uleiul de cocos, mierea.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Conform unui comunicat de presa al Guvernului, construirea in zona de coasta a Marii Negre este interzisa pentru a se putea proteja si conserva diversitatea biologica, peisagistica si fizica a zonei.
Dan Voiculescu a reiesit ieri la rampa cu o alta dezvaluire "cutremuratoare" despre ispravile ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Dar ceea ce s-a facut din acesti bani se va conserva pina la viitoarea data a alegerilor. E drept ca sint si cheltuieli care nu mai pot fi recuperate", ne-a mai declarat senatorul de Galati.
"In disperarea de a gasi ceva despre familia Voiculescu, Daniel Morar a inclus-o si pe fiica Corina Voiculescu in aceasta adresa, desi aceasta nu are nicio legatura cu afacerile", a explicat liderul conserva-torilor.
Fara sa faca nominalizari, Bogdan Olteanu a declarat ca exista politicieni care nu ezita sa puna in discutie fundamentele democratiei romanesti pentru a-si spori si conserva puterea.
Fara sa faca nominalizari, Bogdan Olteanu a declarat ca exista politicieni care nu ezita sa puna in discutie fundamentele democratiei romanesti pentru a-si spori si conserva puterea.
Bejan a mai declarat ca Partidul Verde militeaza pentru reducerea pragului electoral, pentru accederea in Parlament la 3%, considerand ca pragul de 5% reprezinta o bariera care conserva situatia actuala din politica romaneasca.
Liderul PIN acuza faptul ca declaratia "neconforma legii"a lui Voicu, asumata tacit de catre Guvern, este "doar o incercare de a conserva valabilitatea listelor cu semnaturi adunate in pripa de catre unele partide, si ulterior, depuse ilegal, dublata de dorinta de a elimina din competitia electorala unele partide care, asemenea PIN, n-au participat la procesul electoral intrerupt in primavara".
Din fericire, oferta electorala nu are iz de conserva expirata, cum cred unii comentatori exigenti. Chiar daca sunt, in linii mari, candidati cunoscuti, cu marfa aparent cunoscuta pe taraba.
Per ansamblu, Traian Basescu da impresia unui candidat care de abia intra in joc, care nu se intrebuinteaza la capacitate maxima, care-si conserva energia.
O legatura cu PUNR exista si in faptul ca partidul se bazeaza pe militarii pensionari, care conserva in cel mai inalt grad tipul acesta de patriotism desuet si lipsit de orice orizont creator.
'Pentru a-si conserva puterea si, pe cale de consecinta, imunitatea, domnul Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid. Pentru el, aceasta este o necesitate vitala.
o manevra rudimentara de a-si conserva ei, social-democratii, numarul de primari la prima runda de alegeri. Zice-se, asa a fost pana acum si pe asta mizeaza strategii Partidului Social Democrat, ca localele dau tonul, imprima trendul alegerilor parlamentare.
google-analytics.com