Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (3.21 secunde)
Biletele pentru concertul Vita de Vie - Acustic pot fi gasite in format electronic incepand cu 19 februarie, pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/ , iar in format fizic la casa de bilete de la Teatrul National, Cinema Patria , Magazinul Unirii si Libraria Eminescu la urmatoarele preturi:
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus, concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe Arena Nationala, pe data de 15 mai 2013, fiind organizat de Emagic.
Dupa concertul Vama din acesta seara, Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti.
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
Concertul de la Arenele Romane va fi o intalnire memorabila pentru toti admiratorii trupei, care este pusa intr-un context inedit.
Fanii Depeche Mode mai au doar o luna de asteptat pana la reintalnirea cu idolii lor in cadrul unuia dintre cele mai asteptate concerte ale anului!
Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013 pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe www.MyTicket.ro la mai multe categorii de preturi:
Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi:
Desi au avut un program foarte incarcat saptamana trecuta, prinsi intre lucrul la noul single si productia muzicala pentru alti artisti FLY RECORDS, Tudor a fost intr-o pauza vocala care i-a permis sa fie in forma pentru concertul de la Kiev si cele din Germania, la Dortmund si Dusseldorf.
Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!" Biletele pentru concertul lui Stefan Stan de la Hard Rock Cafe pot fi gasite pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/ si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei acces general cu loc la masa inclus si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.
Concertul de la B’ESTFEST Summer Camp de pe 5 iulie va prezenta in premiera albumul aniversar, insa pe scena, live:
Subcarpati va concerta in a doua zi a festivalului, trupa aflandu-se pentru a doua oara pe scenele B’ESTFEST Summer Camp, concertul de anul trecut fiind un adevarat succes.
WHITE WALLS, trupa care "a pus metalul inapoi pe harta muzicii romanesti", va deschide concertului ALTERNOSFERA din 25 mai 2013 (Arenele Romane).
Sambata, 25 mai 2013, a avut loc la Bucuresti concertul care a incheiat EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album al trupei rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA.
Aproximativ 2000 de persoane au participat joi, pe 6 iunie, la concertul extraordinar Taxi de la Arenele Romane. Vremea a tinut cu trupa, astfel incat niciun strop de ploaie sau vreun nor nu s-au ivit.
concertul sustinut de membrii Orchestrei Spirit of Viena, invitati speciali ai festivalului, precum si extragerea premiilor pregatite publicului meloman. Intre 3 si 7 iulie, iubitorii de jazz, si nu numai, sunt invitati la concertele unor trupe de marca din Romania, Germania, Marea Britanie, Olanda si Statele Unite ale Americii.
Dupa concertul de lansare care a avut loc in Bucuresti, pe 21 si 22 iunie trupa va fi la Sibiu, la evenimentul Transilvania Tattoo Expo, unde va sustine concerte incepand cu ora 20, la Casa de cultura.
http://www.youtube.com/watch?v=4b04jq7NB1s Concertul "JOE COCKER" va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.
Concertul de la Bucuresti va promova cel de-al saptelea album de studio HateSphere, lansat in 2011 si intitulat "The Great Bludgeoning", un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compozitiile de inceput ale danezilor.
Concertul de la Bucuresti va promova cel de-al saptelea album de studio HateSphere, lansat in 2011 si intitulat "The Great Bludgeoning", un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compozitiile de inceput ale danezilor.
google-analytics.com