Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (4.27 secunde)
Cuza si a echipamentului audiovizual, precum si pentru concertul trupei si obisnuitele focuri de artificii, primaria sustine ca a cheltuit, in total, suma de 82.906 lei.
Dupa ce Taxi a deschis show-ul din 2006 al lui Seal la Bucuresti, Dan Teodorescu si colegii sai au fost alesi din nou de managementul artistului britanic pentru a sustine un recital ce va prefata concertul de pe 27 noiembrie 2012.
Concertul Seal de la Bucuresti va fi deschis de una dintre cele mai iubite trupe romanesti, Taxi. ... Ultimele bilete pentru concertul Seal de la Bucuresti se gasesc la vanzare in reteaua Eventim:
"Concertul din Albania a fost o experienta extraordinara. Dupa un drum lung, in cadrul caruia am avut parte de o escala de nici mai mult, nici mai putin de sapte ore in Turcia, am ajuns exact in seara concertul la Tirana!
Dupa concertul de amploare sustinut in anul 2009 la Sala Polivalenta din Bucuresti, alaturi de Orchestra "101 Violins" in atmosfera incendiara a celor peste 5500 de spectatori, mult indragitii artisti se reintorc pe 2 martie la Sala Palatului, intr-un concert senzational.
Concertul "MEGADETH" va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti! ... Concertul "PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf" va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti. ... Concertul "JOE COCKER" va avea loc pe 4 August 2013 la Romexpo Bucuresti.
Pregatind concertul pe care il va sustine in data de 6 iunie la Arenele Romane, trupa Taxi vrea sa isi surprinda publicul cu melodii noi. ... Cateva dintre acestea vor putea fi ascultate in concertul pe care Taxi il va sustine pe 6 iunie la Arenele Romane.
Joi si vineri (16 si 17 mai 2013) fanii muzicii rock vor putea achizitiona bilete la concertul Megadeth din data de 22 mai 2013, mai ieftine cu 25%! ... Concertul "MEGADETH" va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti!
Concertul artistului va avea loc pe 4 august de la ora 20.00 si parte din turneul de promovare al noului sau album - "Fire It Up".
Concertul artistului a facut parte din turneul de promovare al noului sau album - "Fire It Up". ... Eu cant multe din piesele lui Joe Cocker dar aseara la concertul maestrului am simtit esenta cantecelor ce ajung de la interpret la public cu maxim profesionalism.
Concertul a durat aproximativ 2 ore si a avut doua parti, intre care a fost strecurata o pauza de 20 de minute.
Concertul va incepe in jurul orei 20.00. ... organizatorii vor asigura securitatea perimetrului in care se desfasoara concertul, a publicului participant si a artistilor. Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corporal. ... Ultimele bilete la concertul Jose Carreras se pot gasi in urmatoarele locatii:
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Pentru concertul trupei Deep Purple ce va avea loc maine seara, parcarea Salii Polivalente va fi indisponibila, spectatorilor fiindu-le recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun. ... Prezentat de Ciuc Premium, concertul Deep Purple va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Concertul "Jethro Tull‘s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" va fi ilustrat si completat de elemente video si teatrale si va contine doua parti:
Concertul din aceasta seara va fi ultimul concert pentru o perioada mai lunga de timp, trupa dedicandu-se in urmatoarele luni compunerii unui nou material discografic.
Tocmai de aceea, pentru a pastra un control total asupra biletelor, Heroes Circle este acum disponibil doar online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (magazinele UMAN, Senia, Perfect Tour - www.iabilet.ro/retea) Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015!
Tocmai de aceea, pentru a pastra un control total asupra biletelor, Heroes Circle este acum disponibil doar online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (magazinele UMAN, Senia, Perfect Tour - www.iabilet.ro/retea) Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015!
Fanii au fost foarte incantati de concertul din Canada, insa in cele mai multe dintre comentarii fanii doreau sa stie cand va concerta alaturi de Romina:
google-analytics.com