Cautare

456 de rezultate pentru "concert" (4.28 secunde)
Suntem fani de o viata si, cand am aflat de concert, am organizat aceasta calatorie. Nu regretam nicio secunda, mai ales ca am descoperit un oras absolut minunat!” Liz Mitchel nu s-ar mai fi dat plecata de pe scena.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
VUNK a celebrat 25 de ani de existenta in 2019, ocazie prin care a lansat un album nou si un concert incendiar la Sala Polivalenta, unde fanii au facut cunostinta cu Domnul Portocaliu si au fost plimbati cu Masina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.
Printre ploaia rece si vantul napraznic, la pranz a aparut la balconul vecin un carton pe care era scris CONCERT la ora 18.00. De cand n-am mai fost la un concert, si acum am bilete in primul rand.
aSpectacolul are la baza un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe. ... - Mesajul acestui concert este dur, as spune chiar agresiv.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian.
Dupa doua ceasuri de negociere, alienache ar renunta la nava lui cosmica, ferm convins ca e un jaf, care consuma extrem de multa benzina, iar arabii astia sunt nebuni, cu ei n-ai nicio siguranta in privinta pretului petrolului, pe scurt ar renunta la nava si ar primi la schimb doua bilete la un concert cu un pici de 12 ani, care canta la pian aproapi la fel de bini ca si Clayderman, concert care va avea loc in sala de sport a scolii din apropiere.
In Romania, Ziua Libertatii a fost aniversata printr-un concert sustinut de artisti sud-africani de renume mondial: ... invitatii au asistat la un concert interactiv, sustinut de catre doi celebri artisti sud-africani, pianistul Ben Schoeman si baritonul Njabulo Madlala.
Aniversare cu concert de gala la Ateneu (Autoare: ... Acest moment aniversar se va incheia cu un concert festiv, sustinut de Orchestra Medicilor din Bucuresti Dr.Ermil Nichifor, dirijor Iosif Ion Prunner, solisti Dan Grigore si Eugen Sarbu.
80 de ani de la infiintarea Academiei de Stiinte Medicale Academia de Stiinte Medicale(ASM) a sarbatorit in ziua de 19 mai 2015, la Ateneul Roman, 80 de ani de la infiintare, printr-o Sesiune Solemna care a reunit membrii academiei si invitati de marca, urmata de un concert simfonic sustinut de Orchestra Medicilor.
Radio Rommania si Fundatia Vodafone Romania au organizat sambata, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitati peste 700 de copii de la centre de zi si de plasament aflate in grija ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania.
La concert, la care intrarea a fost gratuita, asista si Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, care ar fi fost si el ranit, insa ar fi in afara oricarui pericol.
A fost ca o ploaie de foc, un concert sinistru, de urlete, de frica, de durere, de spaima / mariustuca.ro / Autoare: ... Era un concert sinistru, de urlete, de frica, de durere, de spaima.
Seara se va incheia cu un concert de colinde sustinut de Corul Acapella. ... Sambata, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor sustine un concert de colinde in varianta moderna, iar duminica, de la aceeasi ora, un cor va aduce spiritul cantecelor traditionale de Craciun.
Concert de vioara in fata Kievului bombardat Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Oxxxymiron a sustinut un concert caritabil pentru refugiati, in Istanbul. ... Cei aflati la concert au inceput sa-l huiduie pe Putin.
Spectacol cu scandal la Filarmonica din Timisoara, dupa ce s-au pus in vanzare bilete la un concert, unde cap de afis era manelistul Jador.
Recent, la Sala Radio, a fost lansat DVD-ul "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert". ... - Ati lansat recent un DVD, "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert".
Desi au filmat un videoclip pentru piesa hit Sexy Girl doar in urma cu cateva saptamani, Heaven au deja concert la Londra, sunt numarul 1 in top la unul din cele mai importante radiouri din Cipru si vor filma un show de o saptamana in Malta.
Tin minte reactia publicului la un concert in Targu Mures, cand am avut 4 bisuri cu piesa "Vara-n doi"care avea doar doua saptamani de difuzare.O mare de oameni canta cu patos refrenul.
google-analytics.com