Cautare

456 de rezultate pentru "concert" (2.63 secunde)
Corina Bud a dat startul show-ului cu un concert electrizant care a incantat publicul, iar gazda evenimentului, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, a intretinut atmosfera pe parcursul intregii seri.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES'N'JAZZ, in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu sarbatoresc 17 ani de Taxi, impreuna cu publicul, pe 29 martie, la Beraria H, un loc plin de chef de viata, ales special pentru acest concert aniversar.
Faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucuresti, pentru a sustine un concert la Sala Radio, in data de 21 aprilie, de la ora 20.00 Cel mai recent album al artistului, care se va auzi si la concertul de la Bucuresti, poarta numele de Pushing de World Away si pe langa nenumarate recenzii pozitive, are la activ si o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.
Asta se simte cu usurinta la orice concert de-al trupei, mai ales ca in spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care framanta, o energie care nu rateaza.
DUMINICA 15 mai 12.00 ACCES 15.00 - 17.30 Concurs Burgeri Restaurante 18.30 - 19.30 PREMIERE CONCURS BURGERI 19.45 - 20.30 Concert Basska 21.00 - 21.45 Concert ROA Duminica soseste momentul marilor emotii!
Un concert NGOC live full band cu invitati si muzica noastra pentru voi, au declarat cei de la Carla's Dreams. Asa ca, pe 14 iulie, sunteti asteptati la un nou concert Carla's Dreams.
In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa, Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu.
Sambata, 30 iulie, Iron Maiden sustine un concert la Bucuresti - unul dintre ultimele show-uri din turneul The Book of Souls 2016 prin care trupa isi promoveaza albumul cu acelasi nume. ... un concert al trupei de electro-folk Cobzality;
Pentru oricine a ajuns la un concert Kenny Garrett, spiritul acestui nou album este evident. ... Kenny Garrett va sustine un concert si la Cluj Napoca, in data de 25 februarie, la Casa de Cultura a Studentilor.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
33), va avea loc concertul People need to cry, noul single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (componenta trupei:
In cele doua ore de concert, publicul s-a bucurat de o serie de proiectii realizate pentru fiecare piesa din playlist, dar si de un show de lumini ce a intensificat atmosfera din Arenele Romane.
55, in Centrul Istoric, pentru un concert cu muzici de Craciun cantate impecabil de Athenaem Brass Quintet. Materialul audio se numeste The Magic of Christmas.
Sambata, 3 martie 2018, la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar in memoria Madalinei Manole.
Concert Pe Aripile Muzicii, la Centrul Cultural European Sector 6 Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuaalaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti proiectul SalutCULTURA!
Pentru al patrulea an consecutiv, Smiley revine pe scena Arenelor Romane pentru Confesiune”, concert ce poarta numele si celui mai recent material discografic al artistului.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! ... Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe metalhead.ro cu 3 zile inainte de concert.
Spectacole de teatru Selectia principalei sectiuni din festival pune in lumina vesnicul carnaval al mofturilor, propunand atat piese clasice, bine aduse din condei, cu dialoguri inteligente si intrebari esentiale, cat si spectacole-concert cu sonoritati moderne, nume consacrate de pe marile scene ale teatrului romanesc, dar si tineri studenti, care scriu istorie in spectacole de an.
google-analytics.com